Lumi suli, kesä tuli!

Pe 1.6.2012

Kuva: © Marleena

Kesän kunniaksi otin tämän sivuston käyttöön. Monenlaista onkin tapahtunut viime aikoina.  Ja maallemuuttopäivä lähestyy vauhdilla tai sitten ei.  ;)

Pesin eilen valtavan määrän pyykkiä. Menin pesutupaan noin puoli kuusi illalla ja tulin sisälle takaisin vasta, kun kello oli jo melkein lähemmäs yksitoista. Pesemiseen meni reilut kaksi tuntia ja kuivaamiseen toiset kaksi, koska talossa on vain yksi rumpukuivaaja, tosin kohtuullisen iso. Koneita, joihin mahtuu kyllä kerrallaan aika paljon pestävää, on kaksi, mutta kun on pestävä hienopesulla ja kirjopesulla ja sitten valkopyykkiä ja jotain tosi kuumassakin, niin aikaa siihen menee.

Kuva: ClipArt

Kuivaushuoneessa saa pyyhkeet ja lakanat ja muut vastaavat melko nopeasti kuivaksi, mutta pyykkiä ei voi jättää sinne, ei ainakaan mitään parempaa, koska ne saatetaan varastaa sieltä. Uurastukseeni menikin sitten  yli viisi tuntia, joten ei ihme, että olin kotiin tullessa ihan poikki ja painuin melkein suoraan nukkumaan.
Kuva: ClipArt

Nyt en tosin pessyt lakanoita ja yleensäkään liinavaatteita, vaan puseroita pääasiassa ja t-paitoja. Nykypyykki on onneksi pääasiassa sellaista, ettei vaatteita tarvitse silittää. Nämä puserotkin olivat silittämättä siistejä.

Kokosin ne sitten suureen paperikassiin ja tuolla eteisessä ne nyt ovat lähdössä Fidan kirpparille. Muutamia hyvännäköisiä vaatteita jätin tuttavan 14-vuotiaalle tyttärelle vietäväksi. Enpä tiedä huoliiko tyttö niitä, mutta sittenhän ne voi laittaa eteenpäin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.