Helsingin Kalliota

La 2.6.2012

Kesäkuu alkoi Helsingissäkin... Kun helluntaina hikoilimme, niin kesäkuuhun siirtyessä olemme saaneet palella. Ollaan saatu sadetta, kylmää tuulta ja pilviä. Vain pieniä auringon pilkahduksia. Lämpötila on laskenut alle 10 plusasteeseen. Melkein pitää kohta hakea taas villaista ylle, jollei sää tästä kohene.

Perjantaina liikuskelin kaupungilla kännykkä kuvausvalmiina. Napsin muutamia kuvia juuri ennen sateen alkamista helsinkiläisistä liikkeistä ym. Tähtäilin kännykälläni näyteikkunoita Kalliossa, jossa olen joskus itsekin asunut. Pysäköityjä polkupyöriäkin oli siellä täällä.

Kuva: © Marleena
Erään liikkeen edessä oli muutakin kuin polkupyörä. :)

Kuva: © Marleena
 Taidettakin oli esillä, vaikka varsinainen taideliike tämä ei ollutkaan:

Kuva: © Marleena
Tapanani on ottaa yleensä pari kuvaa aina samasta kohteesta ikään kuin varmuuskopiona, niin juuri kun olin ottanut tämän kuvan

Kuva: © Marleena
ja olin ottamassa toista kuvaa samasta paikasta, kuvaani porhalsikin yllättäen henkilö vallan huipulta:

Kuva: © Marleena
Otin sitten "varmuuskopiona" toisenkin kuvan tästä vallankäyttäjästä hienon autonsa luona. Vaikka hän tässä näyttää melko tuimalta katsoessaan minua, niin totta puhuen siinä ohittaessamme toisemme, vaihdoimme ihan oikeasti hymyn, jota valitettavasti ei tullut ikuistettua. :)

Kuva: © Marleena

Kuva: © Marleena


4 kommenttia:

  1. Kauniin kesaisia kaupunkikuvia - ja varsin tyylikas meidan Stubb, kuten aina :))

    VastaaPoista
  2. Wau. Kiva katsoa näitä kuvia, poliisiautoa ja kaikkea. Koukuttuu suorastaan. Ensikertalaisena käymässä täällä.

    VastaaPoista
  3. Kiva että kävit! Poikkea toistekin! Hyvää juhannusta!

    VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.