Jatkoa kuvahaasteeseen

Lauantai 21.5.2011
Koska kuvahaasteessa on kauheasti päiviä ja en ole niitä kuvia aikoihin laittanut, niin jatketaan vielä samaan malliin:
Tässä nyt 16. päivän kuva "16. päivä: kuva viimeisimmistä pippaloista, joissa olit":
Gummeruksen Kukanpäiväjuhla 12.5.2011
Miksi kuva näyttää hieman hämärältä, johtuu "hämäristä" olosuhteista, joissa kuva on otettu. Näistä pippaloista olen kertonut täällä enemmän. Kurkkaapa sinne. :)

Sitten tulee vaikea haastekuva: 17. päivä: kännikuva sinusta. Tämän kuvan laittaminen ei nyt onnistu, koska en kännää silloinkaan, kun en ole autolla liikkeellä. Mietin, mitä laittaisin tilalle. OK: Paljastan teille kaksi kauheaa riippuvuuttani:
Kirja-addiktina en voi elää ilman kirjoja ja kirjoittamisaddiktina en voi elää ilman kirjoittamista. Minulla ei nyt ole kuvaa itsestäni näiden addiktivismien kourissa, mutta laitan kuvan, jossa voisin olla minäkin (ClipArtista):

2 kommenttia:

  1. Paremmat "kännit" lukemisesta ja kirjoittamisesta saa eikä tule jälkiseuraamuksia : )

    VastaaPoista
  2. Mayo, oikeassapa olet, mutta kyllä joskus tuntuu, että tulee luettua liikaa ja kirjoiteltua ja olisi pitänyt tehdä jotain "tärkempää". :)

    VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.