Kiitosaiheita!

Ke 17.4.2013

Kuva: Zengrow pöytäpuutarha


Joku aika sitten kirjoitin isosta paketista, jota kärräilin kotiin postista.
Nyt pääsette mukaan tuon ison laatikon avaamiseen!

Jännittyneenä tosiaan auoin paketin. Ensimmäisenä löysin nämä ohjeet. Toisen monisteeseen osuin jo viiltämään haavan, kun leikkasin teippejä auki:

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Tiukkaan pakatun sisuksen sain käännettyä jotenkin sivuttain pystyyn, jolloin alkoi hahmottua, mitä laatikko sisälsikään.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Sitten tarvittiin jo aika lailla voimia, että sain "sisukset" ulos ja erilleen: iso musta muoviastia, mustaan kovalevyn tapaiseen kiinnitetty musta juurikangas sekä pumppu ym.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Mukana oli myös hieno pumppu:

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen

Juurikangas lokeroineen levitettynä on tosi korkea:

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen

En tiedä saisiko tästä kuvasta sen koosta paremmin selvyyttä:

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen

Tai sitten tästä, silla kyllä se aika ison pakkauksenkin oli vaatinut, vaikka oli siinä monin kerroin.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Voitin tämän viherseinän maaliskuussa Facebookin ZENGROW pöytäpuutarhasta.
Hieno voitto, eikö vain! Tässä vielä tarkemmat tuotetiedot.
Viherseinä -tuote F8

Viherseinä F8 on upea viherseinä -tuote uutuus!
Seinälle ripustettava valmis viherseinä sisältää paneelin 8 kasville, vesialtaan, pumpun sekä ajastimen. Kaikki tarvittava kompaktissa pakkauksessa viherseinän perustamiseksi kotona tai parvekkeella.
Viherseinä kastelee kasvejasi automaattisesti kerran päivässä. Lisää vain vesi ja ravinne vesialtaaseen ja anna kasviesi vihertää ympärivuoden.
Viherseinässä voit kasvattaa lähes kaikkia viherkasveja sekä myös hyötykasveja pienessäkin tilassa. Istuta valmiit kaupan yrttiruukut seinälle säilymään tai kasvata lempi viherkasviasi näyttävässä sisustuselementissä.
F8 viherseinä ripustetaan seinälle ja astia seisoo lattialla mahdollistaen vedenvaihdon helposti. Lisää astiaan vain vesi ja ravinne.
Habitaressa palkittu tuote on herättänyt jo paljon kiinnostusta.
Voi olla, että tämä viherseinä tulee käyttöön vasta, kun olemme muuttaneet takaisin maalle. Tällaisena pakettina sen siirtäminen on helpompaa kuin kaikkine multineen ja kasveineen. :)

Olen myös lähtenyt Buzzadoriksi ja ensimmäiseksi pääsen kokeilemaan ja maistelemaan näitä kuvassa olevia tuotteita:

Kuva: Buzzador
Jos Sinäkin haluat lähteä kokeilemaan eri tuotteita, niin Buzzadoriksi liittyminen on helppoa.
Lähetä sähköpostiviesti, jossa on teksti ”Finland Marjohellevi” osoitteeseen register@buzzador.com tai tekstiviesti, jossa on teksti ”Buzzador Marjohellevi”, numeroon +4560991000. Tekstiviestin lähetys maksaa normaalin tekstiviestihinnan Tanskaan. Lisätietoja hinnoista saat operaattoriltasi.
 
Tuo Marjohellevi olen siis minä. :) Käytin tuota nimimerkkiä teinityttönä kirjoitellessani nuorten lehtiin. Silloin kun lähdin tuohon Buzzador-kisaan, piti äkkiä keksiä joku nimimerkki ja niin sitten tempaisin tuon nimimerkin "takaraivostani"! :)

PS. Muistathan myös osallistua arvontoihini ja arvailla, mitä blogiini laittamassani kuvassa on eli klikkaa tätä linkkiä ja pääset arvaamaan. Oikein arvannut saa yllätyspalkinnon. Osallistua voi 20.4. saakka.

Ja bloggamiseni 5-vuotisarvonta on pe 5.4.2013 ! Siihen voi osallistua aina 3.5.2013 saakka!
8 kommenttia:

 1. Oho! Empä' ole tuollaista vekotinta ennen nähnyt, mutta varmasti käytössä kelpo peli. Onnea voitostasi!

  VastaaPoista
 2. Vau mahtava voitto! Laita sitten kuvia kun seinä on vihreä..Ja onnea tuosta Buzzador-jutusta,olisin mukana jos asuisin Suomessa,sillä uusia tuotteita on kiva kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa, vaikka buzzadoriksi pääsisi muuallakin kuin Suomessa. Otan selvää. En nyt taida laittaa tuota viherseinää kuntoon pitkään aikaan, en varmaan ennen kuin ollaan muutettu maalle.

   Poista
 3. Onnea mukavasta voitostasi! On sitten maalla mukava laitella viherseinää kasvamnaan:)

  VastaaPoista
 4. ♥ oo, onnea voitosta! Mukavaa perjantaita!

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.