Arvatkaapa!

Ke 10.4.2013

Mikku-kissa on uteliasta sorttia. Aina kun avaan asuntomme oven, se livahtaa kiireesti rappuun. Välillä se on painellut monta kerrosta ylös tai alaspäin, mistä olen sen sitten saanut käydä hakemassa, koska se ei itse tule takaisin, vaan menee naukumaan jonkin oven taakse. Jos taas rappuun tullessa jostain kuuluu ääniä, tai hissi kolisee ym., kissa painuu pikaisesti sisälle takaisin, muuten ei, vaan se seikkailee portaita pitkin jonnekin.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Hain jokin aika sitten ison paketin postista ja ennen kuin huomasinkaan, Mikku oli taas jo menossa jonnekin. Ajattelin, etten nyt kyllä lähde hakemaan sitä mistään kerroksista, joten paukautin kotiovemme samantien kiinni. Tiesin, että Mikulle tulee silloin kiire takaisin ja suorastaan hätä, miten pääsee kotiin taas sisälle.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Tässä sitä ollaan rapussa ovemme takana ihmettelemässä, miten tuon oven saisi auki. Koska minulla oli avain, niin päästiinhän me sisälle, eikä Mikku enää karannut takaisin rappuun, kun kärräsin paketin eteisen puolelle.

Mistä paketista on kysymys, kerron myöhemmin. Jääköön vielä teille arvoitukseksi. Sillä aikaa teille pieni arvausleikki: Mitä on tässä kuvassa?

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Jos arvaat oikein, voit voittaa pienen yllätyspalkinnon. Voittaja on se joka ensinnä arvaa oikein. Arvausaikaa on reilun viikon verran eli ensi viikon lauantaihin 20.4.2013 saakka. Jos kukaan ei tiedä, niin arvon yllätyspalkinnon kaikkien arvaajien kesken. Tämä arvauskisa on vakituisille kirjautuneille lukijoilleni.Muista myös 5-vuotisarvontani Pe 5.4.2013! johon voi osallistua aina 3.5.2013 saakka!
6 kommenttia:

 1. hmm..koiranakakoilta näyttää mutta tuskin ne niitä on. epäilen vahvasti jotain eksoottisia sipuleita.

  VastaaPoista
 2. Ne on liiankin kuivattuja viikunoita!! Tää on mun ykkösarvaus! joskos toi mehtiksen kakkakin olis osuva :)) Liian kuumassa pestyjä pesupalloja!
  Jään oottelee mitä noi on! Syötävää kuitenkin!

  VastaaPoista
 3. Näyttää ihan eläimem munuaisilta,muistan kun ostin niitä kissalle,hih ♥

  VastaaPoista
 4. Ensin ajattelin että pahoja taateleita,sitten kissankakka;D No ei se kissankakka kyllä voi olla mutta ei oikein taida olla taatelikaan joten en osaa arvata...

  VastaaPoista
 5. Katsotaan sitten reilun viikon päästä, osuiko joku oikeaan. Sen voin sanoa, että syötävää on eikä ole kissankakkaa!!!! HUH!!!?

  Lisää arvauksia?

  VastaaPoista
 6. kääpää, josta tehdään teetä

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.