Aborttiin on menehtynyt kuusi kertaa enemmän lapsia kuin talvi- ja jatkosodassa kaatuneita yhteensä

Su 9.10.2011

Kuva. Nopat.fi
Yhteiskuntamme sairastaa. Parannuskeinoina uskotaan olevan sairaiden ja vanhusten eliminoiminen? Elämme aikaa jolloin sairas ei ole enää ihminen kuten ei vanhuskaan? Siihen on jo jossain määrin tultu. Abortoidaan vammaiset, tapetaan vanhukset. Ei nähdä omaa itsekkyyden ja omanvoitonpyynnön aiheuttamaa henkistä sairautta.

Veronmaksajien rahoilla tätä tehdään jatkuvasti. Jokaisella veronmaksajalla on oikeus sanoa tästä mielipiteensä, myös minulla. Kunpa mahdollisimman moni veronmaksaja älyäisi oman vastuunsa ja pitäisi ääntä asioista, jotka kokee vääriksi. Sellaisia asioita ovat ainakin abortit ja vanhusten kohtelu.

Itsekkyydestä tapetaan myös terveitä syntymättömiä lapsia, syitä itsekkäällä löytyy aina. Mutta abortti ei ole perhesuunnittelua eikä sitä saa tehdä siksi, että naisella on muka oikeus omaan ruumiiseensa, koska kehittyvä vauva naisen ruumiissa ei ole enää naisen ruumista. Jos vauvaa ei voi itse pitää, lapsettomia on paljon, jotka mieluusti adoptoisivat vauvan.

"Aborttiin on menehtynyt kuusi kertaa enemmän lapsia kuin talvi- ja jatkosodassa yhteensä." MARKKU RUOTSILA
Kirjoittaja on filosofian tohtori ja Pohjois-Amerikan kirkkohistorian sekä Yhdysvaltain ja Britannian historian dosentti.
Julkaistu Helsingin Sanomissa 13.9.2009. Julkaistu uudelleen abortti.fi -palvelussa kirjoittajan luvalla.

Siteeraan Markku Ruotsilan kirjoitusta:

"Sitten vuoden 1970 aborttilain voimaantulon Suomessa on surmattu yli puoli miljoonaa syntymätöntä lasta. Aborttiin on menehtynyt kuusi kertaa enemmän lapsia kuin oli kaatuneita talvi- ja jatkosodassa yhteensä. Kyseessä on mittaamaton tragedia, josta on aika puhua suoraan.
Aborttien määrä on laskenut sitten vuoden 1973 huipun, mutta ei juurikaan 1990-luvun jälkeen. Edelleenkin Suomessa surmataan yli 10000 syntymätöntä lasta joka vuosi. Stakesin tilastojen mukaan useampi kuin yhdeksän kymmenestä abortista tehdään niin sanotuista sosiaalisista syistä ja vain puoli prosenttia tapauksissa, joissa äidin henki tai terveys on vaarassa.
          ..........

Jokaiseen aborttia harkitsevaan tulisi ainakin iskostaa tietoisuus siitä, että sikiön lähdettäminen tarkoittaa pienen elämän anastamista. Valtion ei tulisi ohjata veronmaksajien rahoja toimintaan, joka tuhoaa viatonta syntymätöntä elämää.
Sen sijaan tulisi saattaa voimaan Yhdysvalloissa toimivaksi osoitettu, jokaisen syntymättömän lapsen ihmisarvoa vaaliva sarja rajoituksia ja rohkaisuja, joka siellä pelastaa lukemattomia lapsia joka vuosi. Vähempi ei riitä modernissa sivistys- ja hyvinvointivaltiossa, jossa ihmisoikeudet ovat muutakin kuin sanahelinää."
Lue kirjoitus kokonaan sivulta http://abortti.fi/ kohdasta:
Valtion ei tulisi enää rahoittaa abortteja

2 kommenttia:

  1. Peikko luulee, ettei asioilla ole kuitenkaan vaan yhtä puolta, vaan monia ja taas monia. Mutta nuo sinun sanasi ovat kyllä vahva kannanotto.

    VastaaPoista
  2. isopeikko, kyllä asioilla on monta puolta ja haluan tuoda esiin yhden tärkeimmistä.

    VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.