Internetin tarjoamaa kuunneltavaa ja katseltavaa

Kuvassa Z. Topelius

Tiistai 4. tammikuuta 2011

Internet on antanut mahdollisuuden kuunnella radio-ohjelmia muulloinkin kuin varsinainen lähetys on ollut. Yle Areena tarjoaa sekä kuunneltavaa että katsottavaa.

Tässä muutamia mielenkiitoisia linkkejä:

Raamattu kannesta kanteen on Jukka Norvannon pitämä opetussarja, joka sisältää peräti 3400 radiohjelmaa. Se sisältää paljon historiallista tietoa ja avaa monia Raamatun salaisuuksia asiaan aikaisemmin perehtymättömälle. Ohjelman on nettiin sponsoroinut Lähetysjärjestö Sanansaattajat.

Teekkarien Ristin killan ilmaisen Ääniraamatun voi ladata itselleen täältä. Se vie yli gigan tilaa, mutta sitten sitä voi kuunnella omalta koneeltaan. Ehkä sen voisi ladata esim. muistitikulle.

Audio Bibles (englanniksi).

"Pasi Heikuran isännöimä Aristoteleen kantapää on YLE Radio 1:n hiuksiahalkova pilkun viilaus- ja höyläysohjelma sitaattien, lentävien lauseiden ja sananparsien maailmasta."

Yleensä kaikkea mahdollista suorina lähetyksinä jumalanpalveluksista konsertteihin.

Esko Salervo lukee Z.Topeliuksen romaania noin 9 minuutin jaksoissa.
Voi tilata myös podcastina. Kuunneltavissa myös ulkomailla.

Myös muita Radioteatteri klassikkoromaaneja voi kuunnella tästä linkistä päivittäisluentana ja ladata jakso jaksolta itselleenkin.

Katso myös
Areena, jossa on myös katsottavia TV-ohjelmia.

Kaikenlaista on tarjolla myös Elävässä Arkistossa.

Nämä kaikki ohjelmat ovat maksuttomia.


3 kommenttia:

 1. Nuo linkit tiedän,olen kuunnellut joskus aina silloin tällöin esim.Raamattu kannesta kanteen,mielenkiintoinen.:)Mukavaa Loppiaista sinulle♥

  VastaaPoista
 2. Norvantoa olen Radiodeissä kuunnellut ja tykännyt. OSa linkeistä tutuksitulleita, joku uusikin. Kiitos näistä!
  Lumikauneuden keskellä lämpimiä hetkiä sinulle!
  Siu!

  VastaaPoista
 3. Tansku, eikös Norvanto ole tehnytkin valtavan työ tuon Raamattu kannesta kanteen -ohjelman kanssa! Kiitos, hyvää loppiaista Sinulle myös ja kohta alkavaa viikonloppua!

  tinttarus, kiitos! Lämpimiä ja mukavia hetkiä Sinulle myös!

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.