Vuodet senkun vierivät

Pe 12.3.2019

Rakkaat ystävät!

Jotkut asiat muuttuvat nopeammin kuin koskaan olisin uskonut. Ja jotkut asiat eivät muutu. Ajattelin tässä vielä yrittää kirjoittaa jotain tähän blogiini niin kauan kuin jotain sanavapautta vielä tässä maassa on. Siispä kokeilen nyt, onnistuuko kuvien siirtäminen mobiililaitteesta tähän kirjoitukseeni.
Uskomatonta: Sehän kävi helposti! Siispä täytyy todeta, että elämme vielä ajassa, jolloin kehitys vielä kehittyy. Siis ainakin täällä bloggerissa.

Toivoa siis on!

Valitsin toiveikkaana ylläolevan kuvan ja siinä se nyt on! Ihme ja kumma! Ehkä olisi pitänyt käydä aikaisemmin kurkkaamassa tänne, kun nyt sain siirrettyä tuon kuvan tänne tosi helposti puhelimellani.
3 kommenttia:

 1. Kyllä sitä kaikkia oppii. Hyvää kevään jatkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritva! Kiva olla taas täällä ja seurata tuttujen ihmisten blogeja.

   Poista
 2. Niinpä.Kyllästyin pari vuotta sitten siihen, ettei bloggeria oltu silloin vielä tehty yhteensopivaksi mobiililaitteiden kanssa. Nyt on jopa valittavissa oikein kohta puhelimella otettuja kuvia varten. Kaksi vuotta sitten ei vielä ollut.

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.