Helmikuu jo loppuu... ūüėĄ

Su 26.2.2017

Kuukausi suunnilleen kulunut ja yhä junnaan tässä. Keksinkö, miten haluamansa kuvat saa tabletissa laitettua blogiin! En ole vielä keksinyt.


Tämä kuva on vanha, mutta tie ja silta ovat aivan samannäköiset tänään, joten menköön! Ehkä vielä keksin, miten uudempiakin kuvia saa siirrettyä tänne.

Helsingissä on täysi talvi. Hieno puoli on kuitenkin, että päivä on pidentynyt huomattavasti ja pimeä tulee vasta illalla kuuden aikoihin.
Mitään erityisen kiinnostavaa kirjoitettavaa minulla ei juuri nyt ole. Mietin, mitä teen kiiltokuva- ja paperinukkekokoelmilleni. Myynkö pikku hiljaa vaikkapa Facebookin ryhmissä pois, niin kuin olen jo nukkekotitavaroita myynytkin. Tuskin enää innostun laittamaan maalle joskus sinne suunnittelemiani näyttelyitä. Paljon olen antanut poiskin.

Vaikka otin Genissä Pron, niin en ole pariin kolmeen kuukauteen välittänyt tehdä sukututkimusta. Ehkä tämä on tällaista talviväsymystä. Kiva olisikin ollut uinailla talviunta kuten karhut, vaikka nekin alkavat ilmeisesti jo heräillä. Aurinkokin on näyttäytynyt jo pitemmän aikaa, joten kyllä tästä kevät vielä koittaa.

Täytyy myöntää, että en ole ollut kovin innostunut käyttämään tätä tablettia blogin kirjoittamiseen, niin takkuista touhua tämä on. On paljon mukavampiakin asioita, mitä voi tehdä! Saa nähdä milloin tabletti alkaa vastata edes puhelinta, niin mobiililaite kuin tämäkin on.


2 kommenttia:

  1. Kaunis tuo kuva. Minullakin on tabletti en osaa oikein k√§ytt√§√§, t√§m√§ p√∂yt√§kone on turvallinen. Mukavia helmikuun loppup√§ivi√§.♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Mukavaa laskiaistiistaita!

      Poista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.