Vapun odottelua


Pe 27.4.2012

Monet elävät jo vapun tunnelmissa, vaikka vapunaatto on vasta maanantaina. Viime viikolla ja tällä viikolla on sitten koulussakin muistettu, mitä ajankohtaa vuodessa lähestytään. Tippaleipiä ei sentään tehty, mutta pikamunkkeja kylläkin.Osalta tytöistä sain luvan laittaa kuvan tänne, mutta koska en ole varma kaikista, laitan nämä kuvat munkkien paistamisesta ja syömisestä softina. :)

Näin kuvat eivät kerro kenestäkään liikaa.Joiltakin ryhmiltä munkit jäivät keskeltä raaoiksi. Mutta ilmeisen hauskaa niiden valmistaminen kuitenkin oli, vaikka se on hieman vaarallistakin puuhaa, koska kuuma öljy voi syttyä palamaan ja pieninkin vesitippa roiskauttaa öljyn ympäri, niin että palovammojenkin saaminen tässä puuhassa on myös vaarana huolimattomalle. 
Tytöt olivat kuitenkin huolellisia eikä mitään onnettomuuksia sattunut. 


Mukavaa vapun odotusta kaikille!


4 kommenttia:

 1. Kuulostaapa kivalta tuo munkkien paistaminen koulussa! Täällä ei ole vappua,tosin ammattiyhdistyksen taitavat marssia ja ostin siman ainekset,tosin se ei taida ehtiä valmistua ihan Vapuksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun olimme lapsia, äitini teki, samoin mummoni, simaa lähes aina vapuksi, mutta minä en ole kovin montaa kertaa tehnyt. Ehkä sitten, kun olen eläkkeellä, laitan simaa itsekin. :) Juoman pitää tekeytyä, olikos se nyt viikon vai peräti kaksi viikkoa, ennen kuin se on valmista.

   Suomessa vappuhan on ylioppilaiden juhla, mutta myös ja tietysti työläisten. Nykyisin se on kaikkien...

   Poista
 2. Mukava tarina;DD

  Oikein leppoisaa ja rentouttavaa Vappua, Marleena.<333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavaa viikonvaihdetta ja vapun odotusta!

   Poista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.