Kevättalvikatsaus eli Helsingin huhtikuuta 2011Keskiviikkona 6.4.2011 Kevätkammanpiikeissä on vielä runsaasti lunta (kuvat suurenevat klikkaamalla):


Tämä kuva on otettu sunnuntaina 3.4.2011. Tässä menee kävelytie. Tämä voisi olla viikonkuvani. Toivoa lumien sulamisesta siis joka tapauksessa on.
Pieni kevättalvikatsaus kuluneelta huhtikuulta:

Tämä kuva on otettu 3.4.2011. Tavallisesti tämä alue on viimeistään äitienpäivän aikaan tulvillaan valkovuokkoja!

Kurkataanpa Kotikadullenikin.
3.4.2011 Kotikadullani näytti tällaiselta:

Muuallakin on lunta vielä reippaasti:


Näet oikein, kyllä ne ovat lumeen hautautuneita autoja. Kuva otettu 6.4.2011 Helsingin Myllypurosta Yläkiventieltä.

Siltaa en ole kuvannutkaan vähään aikaan.

Tämä kuva on otettu lauantaina 2.4.2011 ja on siis Kevätkampakuviani:


13 kommenttia:

 1. Kovin on vetinen keli teilläkin. Samoin täällä. Se vie onneksi muutaman asteen lämpötilan kera nuo lumikinokset kesäteloilleen ja kohta pääsee vihreys esiin. Ei tarvita kuin päivä aurinkoa ja muutama aste lisää lämmintä mittariin! :)

  VastaaPoista
 2. Oikein keväiseltä näyttää....vaikka paikoittain lumi kinoksia riittääkin. Mitään kaunista katsottavaahan tämä ajankohta ei ole, varsinkaan teiden varsilla.

  VastaaPoista
 3. Aika ruskeaa lunta. Miksi se on maalattu?

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoista nähdä näitä kuvia.Miten on nyt,onko kaikki jo sulanut`?

  VastaaPoista
 5. TeeTee ja Liplatus, kevättä tämä kaikki enteilee. Ja nyt on sataa tihuttanut tänäänkin, joten eiköhän lumi pian lähde. :)

  isopeikko, kuka lie kiusallaan maalaillut? Lieko kevätpeikko? ;)

  Yaelian, kyllä tämä kaikki on vielä ihan nykyhetkeä!

  VastaaPoista
 6. Lunta on sieläkin vielä kasakaupalla, mutta aika nopsaan näyttävät sulavan.

  VastaaPoista
 7. tiet ovat jo vapaita lumesta

  VastaaPoista
 8. Selma, onneksi lumi sulaa nopeasti. Lunta on tänä talvena ollut Helsingissä kaksinkertainen määrä viime talveen verrattuna. Sulamisella on myös huonot puolensa, tulvia on uhkailtu syntyvän sinne sun tänne.

  VastaaPoista
 9. pappilan mummo, kyllä tosiaan melkein kaikki tiet ovat jo lumettomia. Tosin sitä asiaa on avittanut sekin, että useimpia katuja ja teitä on sentään aurattu pitkin talvea. Vielä on Hesassa joitain pikkuteitä, joita ei ole aurattu talvella lainkaan ja lumi on taallaantunut niin kovasti kiinni, että tien kohta onkin lumisena korkeammalla kuin tien sivut. :)

  VastaaPoista
 10. Onpa näkymät muuttuneet siitä kun tuolla päin asuin ja töihin kuljin aamuisin. Mukava nähdä että sielläkin kevät tulee ajallaan :)

  VastaaPoista
 11. Marjattah, kovasti täälläkin kunnon kevättä odotellaan! Mutta plussapuolella ollaan. :)

  VastaaPoista
 12. Miten minä olen missannut tämän kevätkamman piikin?!

  Noh, onneksi nämä postaukset eivät täältä katoa.

  Olen taas ihan nostalgisissa tunnelmissa täällä: nuoreeni Pasila! Tiedän, missä nuo talot ovat, muistan kuka kaveri asui missäkin. Meidän taloa ei kuvassa näy.

  Vieläkön paikoilla on samat nimet: onko sammakkopuisto vielä sammakkopuisto. Onko hopintalo vielä nimeltään hopintalo vai oliko se vain minun aikani nimitys?

  Kiitos tästä kierroksesta!

  VastaaPoista
 13. Elegia, olen kyllä asunut näillä seuduin jo 6-7 vuotta, mutta en ole kuullut sammakkopuistosta enkä hopintalosta. Pitää kuitenkin kysyä jos joku tietäisi ja jos vaikka nuo nimitykset ovatkin käytössä...

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.