Messuilla taas ja vähän muutakin, osa I


Sunnuntai 17.4.2011

Lapsimessut ja PetExpo houkuttelivat minut Messukeskukseen lauantaina 16.4.2011. Itseasiassa en ollut huomioinut samaan aikaan olevia ModelExpoa lainkaan.

Lapsimessut olivat hauskat ja tenaville oli tarjolla kaikkea mahdollista, mitä nyt ikinä voidaan keksiä! PetExpo oli aika pettymys, sillä olin ajatuksissani sekoittanut ne joihinkin maatalousmessuihin ja luulin saavani nähdä kotieläimiä, kukkoja, hevosia, lehmiä, poneja, possuja etc, mutta nähtävänä olikin kaikenmaailman rottia, marsuja, kaneja ja käärmeitä.Kuningasboatkin myytiin pienissä muovipakkauksissa, samanlaisissa kuin kaupat myyvät eineksiäkin! Myös kaikenlaista elävää syötävää oli tarjolla,  läpinäkyvissä einespurkeissä matoja jne. Lintuja oli nähtävillä myös jonkin verran. Kissat kyllä olivat suloisia ja kanitkin, joita oli tuotu messuille valtava hallillinen. En ole oikein koskaan ymmärtänyt ihmisten kani-innostusta.


Itse olen vain kissojen ja koirien kannalla. Muita "elukoita" en kotiini halua! Rotat olivat ällöttävän näköisiä ja käärmeitä pelkään. Kissa- ja koiralemmikit ovat parhaat! Koska messuilla en nähnyt yhtä ainutta koiraa, niin olkoon tämä pöydällä istuva lelukaveri nyt edustamassa minulle rakkainta lemmikkikuntaa!
Tässä on menossa kisumisujen arviointi. Jotkut saiva rusetteja.
Sitten lapsimessujen puolelle:

Tämä kaveri näytti kovin tutulta, joten luulen tavanneeni sen viikko sitten kevätmessuilla!

Monenlaista tapahtumaa ja esitystä oli samanaikaisesti Lapsimessujen puolella tarjolla ja koko valtavan alueen täytti korvia huumaava hälinä.Oli maistelemista ja haistelemista koko Messukeskus täynnä.  Oli kasvomaalausta, maistiaisia ja vaikka mitä kivaa.

Välillä meteli ylitti sallitun desipelimäärän!! ;DD
Kaikenikäistä ja kokoista kaveria messuilla näki.

Paikalle oli tuotu myös vanha raitiovaunu, jonka ohjaamoon pääsi kuljettajan kanssa tutkimaan vempaimia.
Turistejakin oli messuilla runsaasti. Tässä kiinalaisisä katselee poikansa kanssa, miten keskoskaapissa pienokaisia hoidetaan.

Sitten pikainen silmäys myös ModelExpon tarjontaan:
Tässä Nuorison pienoismallikilpailun satoa.

Myös hyväntekeväisyyttä pääsi harjoittamaan leikin varjolla. Jatkan myöhemmin. Blogger hyytyy näin pitkästä postauksesta! :DDD

5 kommenttia:

 1. Hienoja messukuvia, monenlaista siellä oli näytillä. Luulin pikkupossuksi tuota arvioinnissa olevaa kisua ;)Olihan siellä sentään yksi heppa!

  VastaaPoista
 2. Olipa erikoista mutta varmasti mielekkäitäkin asioita esillä. Nuo pienoismallit on ihania.

  VastaaPoista
 3. Siellä isolla kirkolla on vaikka mitä juttuja.

  VastaaPoista
 4. Kyllähän tuolla olisi päivän saanut kulumaan. Kiitos kierroksesta :)Tuollainen oikeankokoinen pajuhevonen on naapurissanikin pihalla ja vielä pajuihminen vieressä seisoo. Seon komea pari ja näky. Pitäisi ihan kysyä lupa saisiko käydä kuvaamassa ja näyttää teillekin :)

  VastaaPoista
 5. miiwi, kyllä karvaton kissa vähän possumainen onkin! LOL

  sirkkis, pienoismalleja oli enemmänkin, myös nukkekotijuttuja... En vaan ole kerinnyt ja jaksanut laittaa tuota kakkososaa messuilta.

  isopeikko, Hesassa sattuu ja tapahtuu kyllä koko ajan vaikka mitä...

  Selma, kysypä kuvauslupa naapurilta. Olisi kiva nähdä sekin heppa!

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.