Jatkaako vai ei? 😄

Pe 29.4.2016

Nyt on jo yli vuosi kulunut siitÀ, kun viimeksi kirjoitin. - TÀÀhÀn on melkein kuin kirjettÀ alottaisi...

No OK, joka tapauksessa paljon on vettÀ virrannut kaikissa maailman joissa siitÀ, kun nÀpyttelin viimeksi tekstiÀ tÀhÀn blogiini. Aikamoinen kyllÀstymisen vaihe taisi olla tÀhÀn harrastukseen, sillÀ netin ÀÀressÀ tuli vietettyÀ tovi jos toinenkin sekÀ kirjoittaen itse ja lukien toisten blogeja. Nyt mietin, pitÀisikö taas elvyttÀÀ tÀmÀ harrastus. Tuttuja blogejakaan en ole lukenut ikuisuuksiin!

Taiderintamalta kuuluu taas rahakkaita juttuja:

http://www.hs.fi/m/kulttuuri/a1461728242082?jako=cd56c28faa9816ae0372a91bfb815bd5&ref=fb-share

Vappu on tuota pikaa ja ÀitienpÀivÀ ja sitten helluntai. SiinÀ nÀmÀ kevÀÀn tÀrkeimmÀt juhlat sitten jo ovatkin ja siitÀ vaan sitten juhannusta odottamaan! Vaikka talvi onkin ollut sangen miellyttÀvÀ, ei ole ollut liikaa lunta eikÀ pakkasia, niin kyllÀ se on taas ollut kuin iÀisyys! Ihanaa, ettÀ on jo kevÀt vihdoin!





4 kommenttia:

  1. Oi kiva kuulla sinusta tulehan taas joukkoomme. HyvÀÀ kevÀttÀ:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! HyvÀÀ vappua myös Sinulle! Kiitos kommentista!

      Poista
  2. Minulla on myös ollut blogissa hiljainen kausi, jota olen alkanut elvyttÀmÀÀn. Postailen jotain kuvien kera nyt taas ja ennen kaikkea olen alkanut lukemaan taas muiden blogeja.

    HyvÀÀ kevÀÀn juhlaa lumisateisesta Norjasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisesti monet ovat pitÀneet taukoa blogien kirjoittelussa, mitÀ olen eri tahoilta kuullut. HyvÀ varmasti niin, sillÀ paljonhan aikaa tÀhÀn harrastukseen menee. Kiitos kommentista ja hyvÀÀ kevÀÀn alkua sinne Norjaan, jossa on sukuni juuria jonkin verran!

      Poista

Tervetuloa lukemaan blogiani! JÀtÀthÀn viestin tai kommentin kÀynnistÀsi minua ilahduttamaan! Luen mielellÀni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminÀ ei tÀhÀn blogiin voi enÀÀ kommentoida eli nimettömÀt kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.