Kookosöljystä, sitruunasta ja ruokasoodasta

Pe 3.10.2014

Minulla on tapana aina silloin tällöin "hurahtaa" minulle uusiin terveysjuttuihin. Nyt viimeisin on kookosöljy.


Lainasin Stockalta eilen ostamani purkin kuvan sivulta http://www.latourangelle.fr/Huile-Vierge-de-Noix-de-Coco
ja täältä löytyy kalorilaskuri: http://kalorilaskuri.fi/ravintosisalto?filter=Kookos%F6ljy%20100g

Kokeilin tuota ihmeainetta heti "hammastahnana" eli purskuttelin reilun teelusikallisen verran tuota valkoista töhnää suussani peräti puoli tuntia samalla kun kävin muutamilla nettisivuilla. Ei sitä kyllä kylppärissä peilin edessä jaksaisi niin pitkään! Tekee kuulemma hyvää hampaille, joten pitäähän sitäkin kokeilla.

Sisällisesti käytettynä kyseisellä aineella on kuulemma valtava lista hyviä vaikutuksia. Laitan tähän muutaman linkin, joissa on ohjeita ja suosituksia sekä kauneudenhoitoon että yleensäkin terveyteen liittyen:
http://www.terve.fi/luonnonkauneus/viisi-tapaa-kayttaa-kookosoljya-kauneudenhoidossa
http://www.kookosravinto.fi/virilo/virilo-neitsytkookosoljy/kookosoljyn-kaytto/41
http://www.primifit.fi/artikkelit/kookosoljy.html

Toinen terveyteen liittyvä uudistus elämässäni on sitruunan käyttö. Olen kyllä suosinut sitruunoita ennenkin, mutta nyt olen huomioinut ne taas paremmin. Menemme taas kohti talvea, joten sitruunasta saa myös apua talven kestämiseen samoin kuin valkosipulistakin, jota syön mieluusti ohuina siivuina kahden ruisleipäpalan välissä.


Tässä muutama hyvä linkki sitruunoiden käytöstä:
http://www.voice.fi/terveysjahyvinvointi/auttaa-finneihin-ja-valkaisee-hampaat-9-yllattavaa-faktaa-sitruunasta-kokeile/23/52759
http://elamakasissamme.blogspot.fi/2013/07/45-x-sitruunaa.html

Jopa syöpään ja kystiin väitetään sitruunalla olevan suotuisia vaikutuksia. Tässä linkki kirjoitukseen, jossa kerrotaan, että "Sitruuna on tehokas sisäisiä loisia vastaaan, tasoittaa verenpainetta ja on tehokas masennuslääke sekä vähentää stressiä." ja että "Potilaiden pitäisi juoda kaksi teelusikallista sitruunamehua, johon on lisätty puoli teelusikallista ruokasoodaa.Tämän tyyppinen hoito on parempi kuin kemoterapia, joka tuhoaa myös muita soluja kuin syöpäsoluja. Kun on todettu, että kemoterapiakaan ei auta, niin mikä estää kokeilemasta myös tätä. Ja omalla vastuulla pelkästään tätä keinoa.

Olen tullut siihen tulokseen omissa mietteissäni, että elimistön happamoituminen on yksi syy sairatumisiin. Happo-emästasapainosta olen kirjoittanut ennenkin.

Ruokasoodahan on myös yksi ihmeaine, jota ei suinkaan pidä unohtaa. Kun elimistömme vaatii emästasapainoa, niin silloin on hyvä lisätä puoli teelusikallista ruokasoodaa lasilliseen vettä. Kannattaa jopa ottaa tavaksi. Lnkkejä:
http://www.terve.fi/luonnonkauneus/75746-ruokasooda-taipuu-myos-kauneudenhoitoon-7-vinkkia
http://www.siivous.info/ruokasooda
http://www.kristallipuolue.fi/ruokasooda-ihmelaake/ 

Googlaamalla löytyy lisää linkkejä. Tervettä järkeä käyttämällä ohjeita voi itse kukin haluamallaan tavalla noudattaa.

3 kommenttia:

  1. Kiva nähdä täällä postaus pitkästä aikaa. Kookosöljy on ihanaa,siis tuollainen kylmäpuristettu;sitä on aina kaapissani,aina! Ollut jo monta vuotta.Se on ihana raakaleivonnaisissa,ihonhoidossa ja vaikka missä, Mutta yritin tuota purskuttamista viime vuonna ja lannistuin parin päivän jälkeen;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jael kommentistasi! Minusta on tullut laiska kirjoittelija. Facebookissa selviää muutamalla klikkauksella ja sielläkin vietän nykyisin vain muutamia hetkiä.

      Poista
  2. Olen myös perehtynyt sitruuna-ruokasooda -syövänestoon. Huomasin, että Samarin on samaa natriumbikarbonaattia kuin ruokasoodakin, mutta paremman makuista. Olen nyt monta viikkoa nauttinut päivittäin puolikkaan luomusitruunan Samarin-juoman kera. En sillä, että olisi syöpää, mutta jospa se toimii ehkäisijänä.

    VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.