Hiihtoloma takana, elämä edessä ;)

La 22.2.2014

Työt alkavat taas maanantaina - tai no, olen kyllä huomenna taas vapaaehtoisena seutakunnan kirjamyynnissä. Lomaviikko on mennyt vauhdilla. Paljon en ole saanut aikaan, vaikka ystäväni Jaanan kanssa yritin selvittää täyttyneitä kellarikomeroita. Jaanalla on auto, joten hän saattoi viedä ison kuorman roinaa kellaristani mm. Fidalle. Paljon vaatetavaraa ym. lähti nyt pois kuleksimasta.

Clipart


Keskiviikkona pyykkäsin juuri noita kellarissa varastoituna olleita vaatteita ja Jaana tuli istumaan sinne seurakseni, kun yleensä olen pyykkituvalla koko pyykkäämisen ajan. Ohjelmat ovat noin puolituntia tai allekin ja kuivausrummussa vaatteet ovat valmiita jo usein vartissa. Ei siis yleensä kannata kesken kaiken mennä kotiin, koska se olisi yhtä juoksemista edestakaisin. Pyykkitupa on kyllä lähellä, samassa talossa pari rappua kauempana.

Sattuipa hassusti, juttelimme Jaanan kanssa niitä näitä ja pyykkituvassa sähkölukitus menee päälle joskus klo 21. Emme tienneet, että oven lukko oli rikki ja sähkölukituksen jälkeen ovesta ei päässytkään enää ulos. Koska pyykki ei ollut kuivaa vielä silloin, kun lukitus meni päälle, niin olimme kaikessa rauhassa ja laittelimme kaikki kuntoon. Kun olimme valmiit lähtemään, emme sitten päässeetkään pyykkituvasta ulos. Oli pakko soittaa avuksi huoltomies talon päivystysnumerosta, joka onneksi löytyi numerotiedustelun kautta. Sitä kun ei ollut puhelimessani valmiina ja onneksi oli puhelin mukana. Muuten olisimme saaneet olla pyykkituvassa koko yön aamuun saakka, siihen asti kun sähkölukitus aukeaa seitsemältä.

Clipart


Lomaviikko on aina mukava asia, ei tarvitse lomalla miettiä elämän kiitosaiheita ;) mutta on hienoa, että sain kellarikomeroita tyhjemmäksi, vaikka paljon on vielä tehtävää, ennen kuin saan nuo kellarikomerot kokonaan tyhjäksi. Suuret kiitokset myös Jaanalle, jonka apu näissä kellarikomeron tyhjennyspuuhissa on ollut jo korvaamattoman suuri!

Maanantaina alkaa taas normaali arki ja työkiireet.

8 kommenttia:

 1. Kyllä ne lomaviikot menevät nopessti.Hyvää alkavaa työviikkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Tuntuu, että kaikki aika vipeltää koko ajan vinhaa vauhtia!

   Poista
 2. Hyvää alkavaa työviikkoa taas. Olipa kokemus jäädä lukkojen taakse pesutupaan, onneksi sinulla oli ystävä mukanasi (puhelimen lisäksi)! Minun pitäisi myös raivata tilaa, mutta en saa tehdyksi, tulee aina jotain muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, hienoa, etten ollut pyykkituvassa tuolloin yksin. Mulla tuo raivaus yhä vaan jatkuu.

   Poista
 3. Huh-huh, onneksi pääsitte pois kellarista...

  Hyvää viikkoa ja sunnuntai-iltaa sinulle, Marja-Leena ♥ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, Aili! Kyllä sitä kaikkea sattuu, vaan onneksi tuo tilanne ei ollut kovin kauhea.

   Poista
 4. Hui, jokin mainos hyökkäsi peikon kimppuun sinun sivultasi. Oikein tuli pörheä olo. Peikko jo melkein unohti, mitä se meinasi sanoa... mutta hiano lukkoseikkailu siellä oli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän tuo hyökkäys on ollut? Pitää ruveta selvittämään.

   Poista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.