Nuorten muotia ja vähän muutakin

Lauantai 4.12.2010

Viime viikolla näin asemalla tämän nuoren
neidin, suunnilleen samanikäisen kuin Jasmine olisi nyt. Hänen trendikäs pukeutumisensa kiinnitti huomioni ja kysyin heti, saanko ottaa hänestä valokuvan. Hänen nimensä on Kaisla ja
sain myös luvan laittaa hänen kuvansa blogiini. Huomatkaa myös tytön hyvintoimiva heijastin! ja tytön hyvä värisilmä ja erityisen kivat talvikengät, Reinot! Reinoja on nykyisin kolmea mallia, aikuisten, lasten ja ensikengät.

Enpä yleensä mainostele erikoisemmin mitään, mutta Kaisla toi mieleeni 90-luvun nuorisomuodin, jolloin oli trendikästä laittaa semmoiset vanhanajan monot jalkaan. Mielestäni tuo Kaislan kenkäidea on niin kiva, että taidan näin Ainojen & Reinojen 80-vuotisjuhlan kunniaksi hommata itsellenikin jonkun väriset Reinot. Reinoja kun nykyisin saa monen värisenä,
vaaleapunaisena, joulunpunaisena, sinisenä ja tietysti nostalgisen ruskeina. Ja aikuisille on vielä vihreitäkin Reinoja. Sekä kolmea väriä huopaisina. Runsaudenpula!Voi olla, että ostan punaiset, vaikka kyllä vaaleanpunaisetkin ovat ihan kivat.

Olisi kyllä syytä hankkia myös Reino & Aino -
levykin, jonka tuotto menee Sotiemme veteraaneille ja Lastenklinikan Sydänosastolle.
Kurkkaa Reinokauppaan.

Itsenäisyyspäivä lähestyy...

4 kommenttia:

 1. Hei! Kaikkea hyvää! pepe.ylimaa@dnainternet.net

  VastaaPoista
 2. Onnea uuden blogisi johdosta.Onko tämä nyt pääblogisi`?Menenkin laittamaan tämän blogilistaani.

  VastaaPoista
 3. Reinot on kyllä ukavat jalkineet.Ajattelin hankkia itselleni vihreät. Pojallani on vaaleanpunaiset jokapäiväisessä käytössä sekä TPS reinot.
  Levy on hyvä ja tuotto oikeaan osoitteeseen.

  VastaaPoista
 4. Hei Anonyymi, siis Pepe (?)! Kiva, kun kurkkasit blogiani. Kaikkea hyvää myös Sinulle!

  Yaelian, kiitos kiitos! Kaiketi tämä on pääblogini. Pitkän tauon jälkeen siirryin kirjoittamaan "puhtaalta pöydältä".

  Maija! On tosiaan jännää, että Reinot ovat uhmanneet aikaa näin kauan, samoin kuin Ainotkin. Nyt muoti vaatii reinomaista, ainomainen sirous ei kai ole yhtä trendikästä tällä hetkellä. :)

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.