Vuodenvaihteen dvd-arvonta

Su 28.12.2014

Katsoin eilen illalla taas huvikseni yhden dvd:n katselematta jääneistä elokuvistani, jotta saisin ne pois hyllystäni. Laitan nimittäin nyt pois kaikenlaista tavaraa huushollistani. Dvd:t tosin eivät vie paljon tilaa, mutta enpä niitäkään kovin monta kertaa taida viitsiä katsoa. Jotkut harvat ja valitut ehkä vielä pidän. Siis vain ehkä. :)

Arvon nyt vuodenvaihteen iloksi taas yhden dvd:n, elokuvan nimeltä Firma.

Säännöt ovat samat kuin edellisessäkin eli arvontaan voi osallistua, jos on blogini kirjautunut lukija. Lukijaraati näkyy sivun alaosassa. Siinä on myös linkki, jos et vielä ole lukija ja haluat liittyä lukijaksi ja osallistua arvontaan.

Yhden arvan saa kommentista ja toisen arvan saa, jos laittaa linkin blogiinsa tai FB-sivulleen. Kuvana voi käyttää dvd:stä ottamaani kuvaa.

Osallistua voi aina loppiaiseen asti eli 6.1.2015 klo 24 saakka. Onnea arvontaan!

Vielä ehdit osallistua myös jouluajan arvontaan täällä, jossa voittona on myös vain kerran katsottu dvd ja Marimekon servettejä.

Kuva: © M-L K


Minulla on aika monta dvd:tä katsomatta ja useat ovat jopa avaamattomia pakkauksia. Niin siis myös tuo eilisiltanakin katsomani FirmaAvasin sen muovipakkauksestaan ja se on siis katsottu vain kerran.

Tässä tekstissäni on muutamia linkkejä, joita ei kannata katsoa etukäteen, jossei halua tietää elokuvan juonta.

Firmassa on Tom Cruise pääosassa ja elokuva on jonkinlainen sekoitus draamaa ja toimintaa, kahden ja puolen tunnin trilleri vuodelta 1993. Siinä nuori lakimies joutuu koville moraalinsa kanssa, häviää kyllä yhden tärkeistä periaatteistaan, mutta ei ammattiylpeyttään, vaikka minusta ihmissuhteet menevät ammattiasioidenkin edelle. Takaa-ajokin leffasta löytyy.

Ohjaaja on Oscar-voittaja Sydney Pollack ja mukana hyvissä näyttelijäsuorituksissa on Gene Hackman, Oscar-voittaja hänkin sekä naispääosassa Jeanne Tripplehorn.

 1. Firma on vuonna 1993 julkaistu Sydney Pollackin ohjaama jännityselokuva. Pääosissa ovat Tom Cruise, Jeanne Tripplehorn, Gene Hackman, Ed Harris, Holly Hunter, Hal Holbrook, ja David Strathairn. Wikipedia
 2. Julkaisupäivä30. kesäkuuta 1993 (Yhdysvallat)
 3. Kesto154 minuuttia
 4. DVD-julkaisupäivä23. toukokuuta 2000
12 kommenttia:

 1. Mukana arvonnassa. Tässä idea kierrättämiseen. Elokuvat eivät mene miksikään jos niitä on kerran pari katsonut. Minä ainakin laitan eteenpäin katsottuani kuvan. Mukavaa Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klaara, olet mukana arvonnassa yhdellä arvalla. Nykyisin on paljon hyvää tavaraa, joka kestää kierrätyksen. :)

   Poista
 2. Arvonnassa mukana 2 arvalla.♥

  VastaaPoista
 3. Yhdellä arvalla mukana!

  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mukana:)
  luumunkukka(at)luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olet blogini kirjautunut lukija, olet yhdellä arvalla mukana.


   Poista
 5. Yhdellä arvalla mukana. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olet blogini kirjautunut lukija, olet yhdellä arvalla mukana.

   Poista
 6. Mielelläni mukaan yhdellä. En ole katsonut tätä leffaa. Maineikkaan Piano elokuvan Hollywood Hunterkin näkyy olevan näyttelijälistalla.

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.