Rauhallista uuden vuoden vaihdetta ja vuotta 2015!

Ke 31.12.2014

Toivotan kaikille blogini lukijoille terveyttä, elämäniloa ja ihania kokemuksia vuonna 2015!Olen kuin kaikki meidän lemmikkieläimemme. En tykkää metelistä enkä räiskeestä. Tietokoneruudulla, elokuvissa yms. ilotulitukset kyllä minun puolestani menettelevät. Suloinen Nalle Puhimme, pitkäkarvainen colliemme ei sietänyt rakettien räiskyttelyä laisinkaan. Oli pakko pistää auki kotona joka huoneessa jokin laite, TV, radio keittiössä ja levysoitin yms. sen verran kovalle, että jotenkin sai ulkona kuuluvan rätinän ja paukkeen hieman vaimennettua, ettei tarvinnut lähteä koiralle hankkimaan diapamia. Milla-koiralle aikanaan miehen piti kerran tosiaan hakea eläinlääkäriltä rauhoittavia, kun koiraparka ei lopettanut vapinaa lainkaan säikähtettyään ulkolenkillä pikkupoikien nallipyssyjen pauketta. Nalle Puh kiipesi kerran äitini selän taakse sänkyyn yhtenä uutena vuotena! Hyvä ettei suorastaan tuupannut äitiäni lattialle, kun pelkäsi niin kauheasti ikkunamme takaa ulkoa kuuluvaa kauheaa meteliä ja räiskettä. Jonkun pitäisi keksiä koirille sopivat kuulosuojaimet.

Voikaa hyvin! Varokaa Noitapillejä ja muita ilotulitusräjähteitä! Toivottavasti kukaan ei sokeudu tänä vuonna ilotulitusten takia. Olen iloinen, että paukutteluaikaa on rajoitettu ja pahimmat räjähteet ovat myyntikiellossa. Mitä kaikkea pysyvämpää kivaa noilla paukuttelurahoilla voisikaan hankkia. Nyt tuo ilo kestää todella vain hetken! Mutta kaikkien paukuttelu yhteensä varsinkin lemmikkien mielestä liian kauan!


HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2015!

6 kommenttia:

 1. Kiitos Hyvää Uutta Vuotta Marja-Leena.♥

  VastaaPoista
 2. Sydämen rohkeutta uuteen vuoteen ♥

  VastaaPoista
 3. Olisi hyvä osata koiraa, niin voisi kertoa mitä se pauke on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sen verran olen pystynyt samaistumaan noihin karvaisiin kavereihin, että jotain taidan tietää. ;)

   Poista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.