Chrome oikuttelee

La 27.12.2014

Jostain syystä Googlen Chrome -selain, jota olen tottunut käyttämään, alkoi viime aikoina oikutella ja aina näytti räkäistä kuvaa, kun yritin kirjautua blogiini sisään ja muulloinkin.Lopulta kyllästyin ja poistin koko ohjelman. Voisivat kyllä käyttää asiallisempaa kieltä. Aivan kuin tämä tietokonemaailma olisi vain pikkukakaroiden temmellyskenttä!

No, koska Chromessa on paljon hyviä puolia, asensin sen uudestaan, mutta uusi versio ei ole koko ruudun kokoinen, vaan tabletin kokoa. Vähän harmittaa. En ole vielä keksinyt, miten saisin sen koko näytön kokoiseksi.

Minulla on kyllä kolme Applen laitetta, puhelin, läppäri ja tabletti. Tabletti on kyllä samassa huoneessa ja puhelinkin, jos se nyt on syynä. Kas, ettei laittanut läppäriiniini Chromea sentään puhelimen näytön kokoisena!!!

Olen kyllä käyttänyt selaimena myös Safaria, mutta siinä ei taas toimi Flash, mutta se on kuitenkin näytön kokoinen.

Jos osaat neuvoa, miten saan päivitetyn Flashin Safariin ja Chromen näkymään näytön kokoisena, niin neuvo ihmeessä! Kiitos! Laitteet ovat siis Mac-versioita.

2 kommenttia:

  1. Ja minä kun luulin että syynä on välillä oikutteleva tietokoneeni.Hyvä tietää että syynä onkin Chrome ja toivottavasti saavat tuon korjattua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muillakin on siis ollut tuota samaa ongelmaa? Sinullakin siis. Voi tätä tekniikan aikakautta! Mitä elämä olisikaan ilman näitä kaikkia laitteita!!!? :)

      Poista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.