Osallistu jouluajan arvontaani!

Ti 9.12.2014


http://arjenaarteita.blogspot.fi/2014/12/arvonta.htmlEilen meinasin jo laittaa rukkaset naulaan tämän blogini kanssa, kun koko ajan oli ongelmia. Kuvia ei huolittu, aina tuli maininta: Yritä uudestaan! Sitten puolet tekstistä katosi, enkä jaksanut kirjoittaa uudestaan.

Vaan katsotaan nyt, kuinka tällä kertaa onnistuu. Minulla on kaiken kukkuraksi reititin, pitäisi olla 4G, mutta se on milloin mitenkin. Yleensä nettiyhteys tökkii ja saan koko ajan käydä laittamassa salasanaa ja käyttäjätunnusta uudestaan ja uudestaan, vaikka olen juuri sen tehnyt, niin taas on yhteys jumissa.

Onneksi joulu on tulossa ja tuo valoa tähän kaamokseen!

Eilen katsoin dvd:ltä kuuden oskarin elokuvan Forrest Gump. Minulla oli väärä muistikuva siitä, että olin joskus nähnyt sen jossain. Vaan enpä ollutkaan.

Laitan pois kaikkenlaista tavaraa nurkistani. Tuntuu, että tavaraa on aivan älyttömästi, vaikka kierrätän koko ajan. Kesällä tyhjensi yhden kellarikomeron melkein kokonaan, mutta vielä on toinen komero täynnä kattoon asti! Huh!

Forrest Gump oli ihan mielenkiintoinen katsottava, vaikka ei mitenkään uskottava. Pääosan esittäjä Tom Hanks näyttelee osansa hyvin ja filmi on muutenkin laatutyötä. Eihän se muuten olisi saanut kuutta Oscaria. Itse tarina vain on ihan pelkkää satua.

Yritän tyhjentää dvd-varastot minimiin. Tytön dvd:tkin on aika laittaa kierrätykseen. Aika paljon meillä on filmejä, jotka ovat jääneet katsomatta. Näin talvipimeinä aikoina koitan katsoa elokuvan silloin tällöin ja laittaa ne sitten eteenpäin vaikka Fidalle.

Ajattelin ilahduttaa teitä pienellä arvonnalla.

Arvon blogini kirjautuneiden lukijoiden kesken neljä Marimekon servettipakkausta ja yhden dvd:n, eilen katsomani Forrest Gumpin.

Tuo dvd on siis katsottu vain kerran, avasin sen eilen muovikuorestaan. Ajattelin ensin, että laitan vain kaksi voittoa, siis dvd:n ja servetit, mutta sitten tulin siihen tulokseen, että annankin viisi palkintoa, jos tulee monta osallistujaa. Mutta jos arvontaan ei osallistu kuin muutama, niin silloin jaan voitot joko juuri kahteen tai sitten kolmeen osaan. Voittaja saa sitten valita, ottaako elokuvan vai servettejä.Kuvat ovat nyt aika huonoja, kun otin ne sähkövalossa kännykällä. Ehkä niistä kuitenkin selviää, mitä on voittona.

Arvonnan säännöt ovat ne tavalliset:
Kommentoimalla tähän postaukseen saa yhden arvan ja laittamalla linkin blogiinsa ta FB-sivulle, saa toisen arvan.

Tämä arvonta on siis nimenomaan blogini kirjautuneille lukijoille, heille, joiden profiilikuvat ovat tämän sivun alaosassa. Jos et vielä ole kirjautunut lukija, voit nyt kirjautua lukijaksi ja osallistua arvontaan.

Jos laitat linkin arvonnasta, voit käyttää kumpaa kuvaa vain, servettien tai dvd:n.

Arvonta alkaa nyt ja jatkuu vuoden loppuun eli 31.12.2014 klo 24 saakka. Arvon vuoden 2015 alussa voittajat. Onnea arvontaan!

17 kommenttia:

 1. Niinpä lähden kahdella mukaan. Laitan blogiini kuvan kirjasta.
  Mukavia puuhapäiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mummeli, olet mukana kahdella arvalla! Forrest Gump ei siis ole kirja, vaan dvd-elokuva.

   Poista
 2. Kahdella arvalla mukana:)

  VastaaPoista
 3. Minulle yksi arpa olen ollut lukijasi jo kauan ja FB kaverikin mukana olen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sirkkis, mukana yhdellä arvalla! :) FB-kavereitakin ollaan!

   Poista
 4. Yksi arpa kiitos
  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi, Siili! Olet mukana yhdellä arvalla.

   Poista
 5. Mukaan yhdellä arvalla =)!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Yhdellä arvalla mukana :)

  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Yhdellä arvalla mukana. Nautinnollisia Joulunpyhiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klaara, olet mukana yhdellä arvalla! Nautinnollisia joulunpyhiä Sinulle myös!

   Poista
 8. Yksi arpa tulee täältä! Ihanaa uutta vuotta! :)
  kati-ruotsalainen@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdit vielä hyvin mukaan Mehukattinen! Olethan varmaan kirjautunut blogini lukijaksi?

   Poista
  2. Nyt ainakin olen 😍

   Poista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.