Naantalin kylpylässä

Tapanina pe 26.12.2014

Jaanan kanssa päätettiin jo joskus lokakuussa, että tehdään jotain piristävää joulun alla. Sattui tulemaan postista edullinen tarjous Naantalin kylpylästä, joten tartuimme siihen. Olin jo pitkään suunnitellut Turun matkaa ja kun Turku on melkein Naantalin kupeessa, niin mikäs sen sopivampaa.

Jouluviikolla sitten pakkasimme reppumme ja suunistimme kohti Varsinais-Suomea. Jaanan autolla matka sujui mukavasti. Kiitos Jaanan, joka on varma ja rauhallinen ajaja. Lämpöasteita oli mittarissa muutama koko reissumme ajan. Eipä tarvinnut palella. Saapuessamme Naantalin aurinkoa ei näkynyt, mutta ei se oloamme haitannut. Lunta emme lainkaan kaivanneet.

Tässä huonenäkymämme, kun avasimme oven majapaikkaamme. Ihan viihtyisän näköistä vai mitä?

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen

Jaanahan kerkisi nappaamaan kuvan minustakin, kun tarkastelin huoneemme parvekkeelta avautuvaa näköalaa:

Kuva: © Jaana

Olimme Holiday Clubin esittelyreissulla, joten majoitushinta aamiaisineen oli sangen edullinen. Minulla on jo yksi lomaosake, joten tuskin ostan toista ainakaan tähän asti tarjotuilla hinnoilla. Nytkin tarjous oli kovaa hintaluokkaa. Jos joku haluaa ostaa Ylläksen lomaosakkeeni, ota yhteyttä! ;)

Neljän tähden hotelliin oli kyllä ihan mukava tutustua. Tässä lisää näkymiä hotellista:

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Lisää sisääntuloaulakuvia:

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Kuvat otin uusimmalla kännykälläni iPhonella, jossa kamera on huonompi kuin aikaisemmissa Nokian kännyköissäni.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
En nyt jaksanut käsitellä näitä kuvia sen kummemmin (kun tämä blogini ei mitenkään mainosta tätäkään paikkaa) kuin, että pienensin ne muutamaan kilotavuun, mikä tietysti vielä lisäsi sameutta. Ehkä pienensin tällä kertaa kuvatiedostoja liikaa. Alkuperäiset kuvat ovat usean megatavun kokoisia ja kyllä niistä pienellä kuvakäsittelyllä saa ihan hyviä ja suhruisuudenkin pois.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen

Aamiainen oli samaa luokkaa kuin laivalla. Runsas ja korkeatasoinen. Se tarjottiin tilassa, jonne pääsi liukuportaita pitkin. :)

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen

Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Tässä lämminruokaosasto:

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen

Uutuutena minulle oli tuoremehuautomaatti, joka toimi kosketusnäytöllä. Ei tosin siis kovin hygieenistä. :) Kuvassa laite toiminnassa. Näitä kosketusnäyttöautomaattejahan on Hesassakin eri kaupoissa, niin että voi valita erilaisia kuumia juotavia kaakaosta kahvien eri versioihin. Tuoremehuaatomaatteja ei kaupoissa ole.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Sauna ja allasosasto oli sen verran mukava, että innostuin taas uimahalleista ja aion alkaa taas käydä ainakin vesijuoksua harrastamassa läheisessä uimahallissa. Erityisesti ihastuin turkkilaiseen kuumavesialtaaseen. Ja aika jännä oli uimamahdollisuus erittäin lämpimässä vedessä ihan ulos asti. Olisi voinut käydä uimassa vaikka lumisateessa, jos lunta olisi sattunut satamaan.

Tässä kuvakaappaus hotellin sivulta netistä:

Kuvakaappaus täältä

Kävimme myös katsastamassa Raision keskustan ja Turkua jonkin verran.

Tässä vielä pari tunnelmakuvaa hotellin pihalta iltavalaistuksessa:

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen

Pienennän seuraavalla kerralla kuvatiedostoja vähemmän. Ehkä näistäkin kuvista kuitenkin saa jotain vihjettä lomamatkastamme. :)

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen

4 kommenttia:

 1. Hyvä rentoutumispaikka. Siistin näköistä noissa yleisissä tiloissakin. Mahtavat maisemat. Varmasti 10 loma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno paikka, neljän tähden hotelli ja kylpylä. Oli mukava loma!

   Poista
 2. Siistin näköinen paikka eipä ole tullut käytyä siellä. Mukavaa loppuvuotta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno hotelli ja kylpylä! Hyvää vuodenvaihdetta!

   Poista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.