Kuva: © Marja-Leena Kirjonen |
Tässä hyvä herkku: tummaa leipää, mieluimmin hapan ruisleipä, ja päälle reilusti sulia pakastepuolukoita, syksyllä tietysti tuoreita puolukoita, jos on! Kesällä puolukoiden tilalle mansikoita. Käytän oikeaa voita leivälle sipaisun verran, joskus vähän enemmän. Ehdin jo haukata pari kertaa, ennen kuin tulin ajatelleeksi, että voisin jakaa tämän herkutteluni teidän kanssanne. :) Sopii muihinkin hetkiin kuin maanantaiaamuihin. :)
En käytä paljon sokeria tai oikeastaan en lainkaan. Piilosokereita ei kuitenkaan voi välttää. Kyllähän joskus pala hyvää kakkua on paikallaan, pipari ja suklaakin, mutta varsinaisia karamelleja syön tosi harvoin. Sokeria en itse lisää mihinkään juomaani tms.
Minäkin tykkää puolukoista kaikin tavoin. Meillä oli tänään puolukka-päärynä smuffi, aamun piriste.
VastaaPoistaPäärynät eivät jostain syystä sovi minulle, mutta tuo teidänpuolukka-päärynä-juttunne on varmasti hyvää niille,joille päärynä käy. Mukavaa alkanutta viikkoa!
PoistaHassu mätäs noiden puolukoiden alla, melkein kuin näkkäri :)
VastaaPoistaJoo, melkein kuin näkkäri, mutta oikeasti ohut ruisleipä. :)
PoistaOijoi, mikä herkkuleipä!
VastaaPoistaKyllä vain! :)
Poista