Maanantaiaamun herkku

Ma 15.12.2014

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen

Tässä hyvä herkku: tummaa leipää, mieluimmin hapan ruisleipä, ja päälle reilusti sulia pakastepuolukoita, syksyllä tietysti tuoreita puolukoita, jos on! Kesällä puolukoiden tilalle mansikoita. Käytän oikeaa voita leivälle sipaisun verran, joskus vähän enemmän. Ehdin jo haukata pari kertaa, ennen kuin tulin ajatelleeksi, että voisin jakaa tämän herkutteluni teidän kanssanne. :) Sopii muihinkin hetkiin kuin maanantaiaamuihin. :)

En käytä paljon sokeria tai oikeastaan en lainkaan. Piilosokereita ei kuitenkaan voi välttää. Kyllähän joskus pala hyvää kakkua on paikallaan, pipari ja suklaakin, mutta varsinaisia karamelleja syön tosi harvoin. Sokeria en itse lisää mihinkään juomaani tms.

6 kommenttia:

 1. Minäkin tykkää puolukoista kaikin tavoin. Meillä oli tänään puolukka-päärynä smuffi, aamun piriste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päärynät eivät jostain syystä sovi minulle, mutta tuo teidänpuolukka-päärynä-juttunne on varmasti hyvää niille,joille päärynä käy. Mukavaa alkanutta viikkoa!

   Poista
 2. Hassu mätäs noiden puolukoiden alla, melkein kuin näkkäri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, melkein kuin näkkäri, mutta oikeasti ohut ruisleipä. :)

   Poista
 3. Oijoi, mikä herkkuleipä!

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.