Kevät edistyy

Ke 11.4.2012

Vihdoin maailma alkaa näyttää selvästi keväiseltä. Pälvet suurenevat päivä päivältä. Helsingin keskusta on jo aivan lumeton, mutta meidän nurkillamme lunta on paikoin vielä runsaasti.

Viime päivinä ollaan oltu kuitenkin jo muutaman asteen verran nollan yläpuolella ja minäkin luovuin pääsiäisen aikoihin vihdoin talvitakista. Mutta kerrospukeutumista täytyy vielä harrastaa ja pitää pikkutakin alla villatakkia tai vastaavaa. Oranssi väri piristää kivasti ja niinpä kevätbaskerini pääsi nyt käyttöönsä. Yritin ottaa peilin kautta kuvan tuosta päähineestäni, vaan enpä onnistunut:

Kuva: © Marleena
Ketään ei sattunut juuri sopivasti paikalle, jonka olisin voinut pyytää kuvaa ottamaan, joten yritysten jälkeen sain kuin sainkin teille pari kuvaa ihanasta oranssista kevätbaskeristani:

Kuva: © Marleena
Kuva: © Marleena
Ulkona tarkenee siis jo ilman paksua talvitakkia, vaikka monet kulkevat vielä täysissä pakkastamineissa. Toisaalta ennen takatalvea oli jo monia tosi uhkarohkeita liikkeellä, jopa shortseissa ja T-paidassa jotkut painelivat pikkupakkasessa. Taisivat pahasti silloin vilustua. Nyt en ole vielä vastaavia tapauksia nähnyt, mutta varmaan jo huomenna näen noita ajattelemattomia flunssaa itselleen kärkkymässä, kun tänään en heitä sattunut tulemaan vastaan.

Kotikatuni oli tänään keskiviikkona vielä näin luminen:

Kuva: © Marleena
Selvää edistymistä on kuitenkin tapahtunut. Maisema, joka näytti takatalven kourissa 3.4.12 tältä:

Kuva: © Marleena
oli pari päivää sitten pääsiäismaanantaina jo näinkin vähäluminen:

Kuva: © Marleena
Mutta tänään sitten pälvet olivat jo reippaasti suurentuneet:

Kuva: © Marleena

4 kommenttia:

  1. Ihanan pirteän värinen paskeri,kyllä se kevät kovaa vauhtia keikkuen tulevi:)

    VastaaPoista
  2. Kyllä se kevät tulee vaikka hitaasti. Meilläkin on kylmää ja lumista vielä.

    VastaaPoista
  3. Ihanaa, että kevät on jo kovaa vauhtia tulossa!

    VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.