Helsinki huhtikuun kevätsateessa 2012

Pe 20.4.2012

Se on sitten kevät, vesisateessakin...

Kuva: © Marleena 
Kuva: © Marleena 
Kuva: © Marleena 
Muitakin kevään merkkejä oli ilmassa ja maassa. Näin tänään ensimmäisen västäräkin, mutta siitä minulla ei ole nyt kunnon kuvaa. Vain tämä piilokuva (katso suunnilleen keskelle kuvaa ja hieman ylöspäin vasemmalle):

Kuva: © Marleena 
Ensimmäiset kukat puskevat maasta, vaikka Helsingin keskustassa näyttävimmät ovat vielä yleensä purkkeihin istutettuja (takana näkyvän puun juurella on vaatimattomia helmililjoja):

Kuva: © Marleena 
Pensaat puskevat silmuja, tosin vielä hyvin varovasti:

Kuva: © Marleena 
Ja vaikka tänään ilman sateenvarjoa liikkuminen olisi ollut hankalaa, niin kevättä tämä on.
Kuva: © Marleena 
Kuva: © Marleena 
Sateenvarjotkin ovat kevään airuita ja kumisaappaat:

Kuva: © Marleena 
Tervetuloa kevät! Kyllä ollaan odotettukin!

4 kommenttia:

 1. Kiva kun kevät tulee (tosin kuvissa näyttää hieman syksyiseltä) kiitos muuten sinulle,että aina laitat näitä kuvia Helsingistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyisyys johtuu varmaan siitä, että alkukeväässä on paljon samaa. Ja kun aurinko ei paista, niin ei ole ihme, että näyttää harmaalta ja syksyiseltä. Mutta lumeton aika talven jälkeen on meille täällä jo hyvä kevään enne! Kiitos Yaelian!

   Poista
 2. No kylläpä jaksaa sataa. Toivottavasti ei sada kun suuntaan matkani kohti koti-Helsinkiä (Tukholmasta) ja peräti kolmeksi viikoksi. Se onkin jo ihan ylellisyyttä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pia, enpä usko, että ainakaan kolmea viikkoa sataa! Tänäänkin on ollut jo aurinkokin taas näkyvissä eikä ole vielä laskenutkaan, vaikka kello on jo puoli yhdeksän illalla. Itseasiassa Helsingissä sataa kunnolla aika harvoin, siksi kai tulin tämän postauksen sadepäivästä laittaneeksi. Kevätsade on myös luonnolle hyväksi: kaikki alkaa nopeammin vihertää!

   Poista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.