Unta palloon ja yllätys

To 23.1.2014

Joskus perusasiat tekevät onnelliseksi. Keskiviikon onni oli uni! Tai paremminkin nukkuminen. Näin toki untakin, vaan en nyt muista mitä. Tuli mentyä ajoissa nukkumaan ja nukuttua kunnon yöunet. Se jos mikä on onnea! Suosittelen teillekin: unta palloon ja elämä maistuu!

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Torstaina, siis tänään, päivän paras juttu oli minulle kokonaan yllätys. Olin kyllä ilmoittautunut mukaan tähän yllätykseen jo joitakin aikoja sitten, mutta etukäteen en tiennyt oikastaan siitä paljon mitään. Vain tapahtuman otsikon Let's Eat Together: Linssisoppaa! Let's Eat Together on FB:n yhteisö ja Let's Eat Together Helsinki on ryhmä, jossa on jäseniä melkein 1700. Ilmeisesti nyt ensimmäisen kerran noteerasin saamani kutsun, sillä kuvittelin, etten edes kuulunut ko. ryhmään, vaikka olin päässyt jäseneksi jo yhdeksän kuukautta sitten! Olin täysin unohtanut sen. Kiva, että pääsin tänään mukaan. Tapahtuma oli täyttynyt nopeasti, mukaan pääsi kutsujan lisäksi vain kahdeksan ja se oli täynnä kolmessa tunnissa. Loppujen lopuksi tosin kaksi peruutti, joista ainakin toinen oli sairastunut, mutta Lotta, joka oli tapahtuman järjestäjä, ei ottanut enää ketään heidän tilalleen. 


Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Lotan pikkuruisessa kämpässä meitä oli yhteensä seitsemän ja mukavaa oli. Olisivathan ne kaksikin vielä jotenkin sekaan sopineet. Jotkut olivat jo osallistuneet useampaan Let's Eat Together Helsinki -tapahtumaan ja hiukan tunsivatkin toisiaan, ainakin ulkonäöltä, minulle kaikki olivat ennestään tuntemattomia. Pieni kynnys minulla olikin ollut lähtemisessä, mennäkö mukaan, vaikka en tunne ketään. Kannatti rohkaista mielensä, sillä meillä oli oikein mukava "ranskalainen yhdessäolohetki", peräti kaksi tuntia söimme ja juttelimme! Kiitos Lotta ja te kaikki muut! Pidän tämmöisistä mukavista yllätyksistä!

10 kommenttia:

 1. Ja siellä kaikilla oli niin mukavaa, pulpahti mieleen kun luin tuota. Kiva hetki varmasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän kivaa, vaikka olimme melko tuntemattomia toisillemme. :)

   Poista
 2. Kiva tapahtuma:) Pitääkö tuohon tuoda jotain mukaan tai maksaa ruuasta tai miten se menee? Täällähän perustettiin muutama vuosi sitten sellainen nettifirma,joka välittää sellaisten ihmisten välillä jotka haluavat syödä jonkun kotona ja sellaisten ihmisten välillä,jotka haluavat tehdä ruokaa muille. Itsekin ilmoittauduin mukaan,mutta tulin lopulta siihen tulokseen että asuntoni ei sovi siihen. Siitä lähtien EatWith.palvelu on jo levinnyt moneen maahan,mutta siinä se,joka valmistaan ruuat kodissaan päättää hinnasta ja tuo EatWith-välittäjä sitten otttaa siitä tietyn prosentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä tapahtumissa on vaihtelua: Ruoan tekijä voi määrätä jonkin hinnan, jos ateria on kallis. Tai sitten sovitaan, että jokainen tuo jotain tullessaan. Linssisoppatilaisuuteen vein tummaa leipää ja laktoositonta jäätelöä ja joku toi mm. leivän päälle maustettua hummusta ja rahkaporkkanalevitettä, joku viiniä ja joku karkkia. En tiedä tarkkaan, mitä kukin toi. Yleensä kai nyyttikestisysteemi on tavallisin. Kutsuja tekee pääruoan tai joskus on niinkin kuulemma, että kaikki osallistujat tekevät jopa sopivan osan tarjotusta ruoasta ja ne sitten kaikki vain lämmitetään jonkun luona.

   Poista
 3. Teillä on ollut mukavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sylvi, ei kyllä uskoisi, mutta tosiaan mukavaa oli ja juttua riiti, vaikkemme olleetkaan ennestään tuttuja!

   Poista
 4. Kuulostaa kivalle :)
  Hyvää viikonloppua ♥
  Ja kiva kun kävit "kylässä" .

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.