Torstain ja perjantain onnet

Pe 17.1.2014

Kiirettä pitää, että pysyn mukana ja ajan tasalla näissä onnellisuusasioissa, mutta oma vikani, kun lähdin mukaan tähän haasteeseen! :) Terveellinen haaste tämä on kuitenkin, tulee mietittyä ilon aiheita pitkin päivää!Eilen ja tänään nuo kaksi onnelliseksi tekevää asiaa ovat oikein korostuneesti koti ja työ tai työ ja koti! Kun kömpii vaikka lyhyenkin matkaa tuossa pakkasessa kotiansa kohti, niin kyllä tuntuu hyvältä jo ulko-ovella saada astua sisälle lämpöiseen rappuun ja päästä pois tuosta hirveästä koleudesta. Koulussakin sen on hyvin huomannut: lapsia ei meinaa saada koulun eteisestä millään ulos raikkaaseen ulkoilmaan välitunnille tuohon tänäänkin olleeseen noin -14 °C:n pakkaseen. Itsehän sinne sekaan kyllä, siis pakkaseen, on aina mentävä, jos on valvontavuoro. Kun kotioven avaaminen on jo mukaavaa, niin saati sitten, kun pääsee sisälle kämppäänsä ja voi yöksikin käpertyä untenmaille lämpöisen vällynsä alle. "Oma tupa, oma lupa." = Onnen tupa!Kodin omistamisen onnen ohella minulle on tärkeää työ.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Vaikka tuhoisin seurauksin. :)

2 kommenttia:

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.