Nuku siinä nyt sitten...

Pe 13.1.2012

Joku yökyöpeli taas mellasti. Nukahdin ja valot jäivät eteiseen päälle. Huomasin kyllä asian jossain vaiheessa ennen kuin valot sammuivat omassa päässäni, mutta ajattelin, että samantekevää... Olkoon. Ei yksi yö sähkölaskussa varmaan tunnu. Sitä paitsi meillä on sähkösopimus: Ei korotuksia kahteen vuoteen... Vaan eräspä ei meillä tykännytkään:

© Anni Nykänen: Mummo-sarjakuva
Heräsin KOLMEN NELJÄN aikaan aamuyöstä, kun karvainen kaveri spurttaili tuhatta ja sataa... Lopetti kyllä heti, kun kiukkuisesti ilmoitin, että yöllä pitää nukkua. Itse heräsin kuitenkin kunnolla ja oli vaikeaa nukahtaa uudestaan ja toisaalta hieman liian aikaista noustakin. VÄHÄN KYLLÄ HARMITTI.

Mikku veteli sitten heti sikeitä, vaan minäpä en. Yöjumpan jälkeen uni näytti hyvin maistuvan, kun oli saatu minut ylös:

Kuva: © Marleena
Kuva: © Marleena

Anni Nykäsestä ja Mummosta ja mummon kissastakin ym. on lisää täällä.

Ei sen puoleen, kyllä nämäkin temput on meillä kokeiltu (ilman pesäpallomailaa tosin):


4 kommenttia:

 1. Voi Miikkua! Puhuin juuri poikani kanssa ja vanha kissamme Otto(parin kuukauden kuluttua 18v) tekee tuota nykyään melkein joka aamuyö ja herättelee poikani ja kihlattunsa. Lisäksi se usein myös laittaa valot päälle eteiseen hyppäämällä valokatkaisijaa kohti...
  Täällä sähkön hinnat menevät ylöspäin kokoa ajan.Ensi kuussa 6 prosenttia ja kuulemma parin vuoden sisällä melkein 20 prosentin korotus:(

  VastaaPoista
 2. Ompa söpö Mikku,osaa ne olla aika vekkuleita,hyvää viikonloppua:)

  VastaaPoista
 3. Yaelian, vaihdoin sähköntuottajaa tuossa vuosi sitten, kun aikaisempi yhtiö ilmoitti korotuksista eli vuosi enää sitä korotuksetonta sopimusta jäljellä. Tänä vuonna aikaisempi sähköyhtiömme onkin sitten ilmoittanut laskevansa sähkönhintaa... Ja ilmeisesti se yhtiö nostaa pian huimasti, joka nyt lähettää meille sähkölaskut, koska myrskyn tuhoja on ympäri Suomea ollut niin valtavasti ja tällä hetkelläkin monin paikoin ollaan ilman sähköä ja korjaukset käynnissä.
  Maalla meillä on vain pienet sähköt päällä (sähkölämmitys) ja silti sieltä tulee yli sadan euron lasku kuussa. Huh!

  VastaaPoista
 4. Ritva, kissat on tosi vekkuleita. Meidän Mikku kyllä tietää, mitä kaikkea kissat osaavat!

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.