Jouluinen kuvakiisseli eli satunnaisia joulukuvia Helsingistä

Su 8.1.2012En tiedä, onko teillä muilla samanlaisia ongelmia kuin minulla. Eli tapanani on näpsiä kännykkäkuvia niin, että muistikortti on yleensä pullollaan ennen kuin tyhjennän niitä pois. Siirrän kuvat muistikuille ja unohdan sitten, mitä kuvia missäkin muistitikussa on. Kuitenkin suurempi ongelma on tuo kuvien paljous puhelimessa ja muistikortin tyhjentäminen.

Minulla on kyllä vanhaan kännykkääni USB-liitin, jonka kautta Picasa imaisi kuvat kortilta hetkessä. Se on tylsä systeemi, koska en halua säilyttää kuviani Picasassa. Tavallisesti tyhjennänkin muistikortin Bluetoohtin avulla  y k s i   k e r r a l l a a n, mikä on sanoinkuvaamattoman ärsyttävän hidasta. Sadannen kuvan kohdalla kyllästymisasteeni hipoo kattoa. Nyt kuitenkin tein taas kerran suurtyön ja tyhjensin lähes kaikki jouluajan kuvat kännykästäni.

Äidilläni oli tapana tehdä jouluriisipuuron särpimeksi luumukiisseliä, mutta kun sitä ei nyt ole eikä sen annostelu virtuaalisesti edes olisi mahdollista, tarjoilen tässä teille rakkaat blogiystäväni jouluisen kuvakiisselin Helsingistä 2011. Muistellaan vielä hetki juuri vietettyä joulua ja miten se näkyi Helsingissä, ennen kuin se katoaa muistojen hämärään: 

PALLOMERI
Kuva: © Marleena
Kuva: © Marleena
Kuva: © Marleena


JOULUVALOT
Kuva: © Marleena
Kuva: © Marleena
Kuva: © Marleena
NÄYTEIKKUNAT YMS.
Kuva: © Marleena


Kuva: © Marleena
Kuva: © Marleena


JOULUKORISTEET
Kuva: © Marleena
Kuva: © Marleena
Kuva: © Marleena
JOULUKUKAT
Kuva: © Marleena
Kuva: © Marleena
JOULUSEIMET
Kuva: © Marleena
Kuva: © Marleena
JOULUKUUSET
Kuva: © Marleena
Kuva: © Marleena
Kuva: © Marleena
Toivottavasti maistui! Hyvää joulunjälkeistä aikaa!

14 kommenttia:

 1. Niin kauniita jouluisia kuvia olet ottanut.
  Nyt se joulu sitten taas on ohi. Kiva kun kuviin olet tallentanut Hesan joulua.

  Mukavaa jatkoa alkaneelle vuodelle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos vielä yksi vilkaisu jouluun ja kauniita kuvia oli. Alkoi härkäviikot ja ruisleivät.

  VastaaPoista
 3. Olipa makea "kiisseli" tämä kuvakavalkaadi.;D

  Kiitos, Marleena, ja mukavaa sunnuntaita sinulle.<3

  VastaaPoista
 4. Hienoja jouluisia kuvia olet kännykälläsi napsinut.Oman kännykkäni kamera ei ole mitenkään hyvä,joten harvemmin sitä käytän,mutta laukussani on aina mukana pikkukamera;D
  Mukavaa tammikuuta!

  VastaaPoista
 5. Jakaisin mielelläni ongelmasi ja tavallaan jaankin. Otan mieluusti kuvia sekä kännykällä, digilläni että järkkärilläni, mutta suurimman osan ajasta minulla kulkee mukanani vain se kännykkä. Juuri silloin kun olen kävelyllä ilman kameroita, näen upean auringonlaskun tai muuta kuvaamisenarvoista. Otan kuvan sitten onnettomalla kännykamerallani, johon minulla ei ole olemassa kaapelia, jolla liittää känny tietokoneeseen. En myöskään saa kuvia lähetettyä toisten kännyköihin, jostain mystisestä syystä. Siispä; jaan ongelmasi osittain mutta minun silmissäni sinun ongelmasi ei ole ongelma alkuunkaan =) Saathan siirrettyä kuvat koneelle ja jaettua lukijakuntasi kanssa! Minulla loisto-otokset pääsevät korkeintaan kännykkäni taustakuviksi.

  Niin: hienoja kuvia olet jälleen napsinut! ;)

  VastaaPoista
 6. Joulu on näköjään palloista tehty. Aika monta erilaista niitä tarvitaankin ;)

  VastaaPoista
 7. Sylvi, huomaan, että olisi ollut mukava tallentaa enemmänkin tätä Hesan joulua 2011, mutta olin jo ennen jouluviikkoa flunssassa, missä sitten koko jouluaika sitten tuhraantuikin. Mukavaa alkanutta vuotta myös Sinulle!

  VastaaPoista
 8. sirkkis, mitä oikein ovatkaa nuo härkäviikot ja ruisleivät! Pitää oikein palauttaa mieleen!

  VastaaPoista
 9. Aili-mummo, kyllä tuo joulu aika "makea" on ollut!

  VastaaPoista
 10. Yaelian, kännykkä kulkee hyvin mukana, vaikka minulla on kaikkiaan peräti neljä digikameraa (tytön kaksi pikkukameraa ja oma iso digijärkkärini ja pikkukamerani ). Kännykkä on kätevä ja helppo ottaa esiin ja saa äänettömäksi, jolloin kameran naksahduksiakaan ei kuulu!.

  VastaaPoista
 11. Maama, eikö kännykässäsi ole Bluetoothia asennettuna? Katso asetuksia ja laita se päälle!

  VastaaPoista
 12. isopeikko, joulupalloja on totta tosiaan lukemattomia! Eräs elämän perusmuoto!

  VastaaPoista
 13. seimet oli kivan näköisiä. Hyviä kuvia saa näköjään ihan kännyllä.Ei vanhanajan kännyllä saanut yhtään kuvaa;))ei ollut tuuttejakaan;))

  VastaaPoista
 14. aikatherine, noita seimikuvia oli tarkoitus ottaa enemmänkin, mutta flunssan takia se jäi. Aion on tarkistaa, vieläkö seimiä on ensi viikolla ikkunoissa tai tuomiokirkon kryptassa.

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.