Purnauksen pulinaa

La 1.10.2011
Kuva: ClipArt


Ihan pakko hiukan purnatakin, vaikka olenkin ollut suht tyytyväinen Bloggeriin. Nyt eilen illalla menin jotenkin enempiä ajattelematta (väsyneenä) klikkaamaan jotain tyrkyllä ollutta uutuutta Bloggerissa. Vaan en halunnut sitten kuitenkaan sellaista uutuutta sivuni ulkoasuksi.  Siitä puuttui helppo muokkausmahdollisuus ja kaikki muukin tärkeä. Sitä olisi sitten pitänyt taas hienosäätää kenties vaikka kuinka paljon?


Menin siis retkuun, kun ajattelin, että kiva kokeilla, miltä uutuus näyttää!

Vaan paluumahdollisuutta entiseen ei ollutkaan! Olin joitakin aikoja sitten löytänyt sivuille ihan mukavan näköisen ilmiasun !!! ja VOI, nyt oli koko hienosäätö otettava uusiksi. UHHH!

Ajanhaaskausta! TURHAA TYÖTÄ! ARRRGG!!!!!!

Bloggerissa pitäisi kyllä olla mahdollisuus palata entiseen. Siis kaksi nappia:
1) KOKEILE UUTUUTTA


Ja jos se ei ole mieluinen:


2) PALAUTA ENTINEN
Kuva: ClipArt

8 kommenttia:

 1. Minäkin kokeilin ja palasin vanhaan (jouduin uudestaan säätämään kaikki) kun huomasin,ettei ole gadgettejä ja kaikki muutkin jutut siinä näkymässä ovat hävinneet,Aamulla uteliaana kokeilin toista kertaa ja itse asiassa voi kyllä katsoa miltä uusi systeemi näyttää ,ilman että se pitää tallentaa.Siellä muokkausosiossa voi sen tehdä.

  VastaaPoista
 2. Yaelian, totta! Tiesin kyllä tuon, että olisin voinut kokeilla tallentamatta, mutta meninpä vaan klikkaamaan jotain Tallenna-nappia tyhmyyksissäni! Tarpeeksi väsyneenä toimii usein ensin ja ajattelee vasta sitten!

  VastaaPoista
 3. Kokeilin minäkin, mutta en tallentanut, pääsin pois! Ja olen hyvilläni etten vaihtanut<3

  Oikein hyvää viikonloppua sinulle, Marleena<3

  VastaaPoista
 4. No kyllä minäkin kokeilin ja kiireesti takaisin.
  No eihän sitä tiedä jos ei kokeilen mutta todella takaisin pääsy pitäisi olla helpompaa.

  Oikein ihanaa viikonloppua sinulle!♥

  VastaaPoista
 5. Aili-mummo, Sylvi ja Pia, usein pitää tuttu sanonta paikkansa "Vanhassa vara parempi"!

  VastaaPoista
 6. Niinpä, vanhassa vara parempi.
  Mie en uskalla enää kokeilla moisia uutuuksia. Monessa asiassa olen joutunut pyytämään apua blogiystäviltäni, kun jokin menee pieleen.

  VastaaPoista
 7. eila, joskus tuntuu, että yritetään väkisin keksiä kaikenlaista uutta, mutta ei säilytetä mukana vanhoja hyväksi koettuja asioita. Näin olen huomannut käyneen ainakin monien hyvien graafisten ohjelmien kanssa.

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.