Mietteitä Bloggerin uudistuksista

La 29.10.2011

HUOM! Tämä tekstin linkit eivät ole enää voimassa, koska palautin blogin entisen tapaiseen selkeämpään ilmiasuun. Pidän tätä, kunnes toisin on pakko. =D


Uudet lukijat: Klikkaa otsikkoa tai kuvaa, niin näet koko tekstin. Perinteisen näköinen bloginäkymä on osoitteessa http://arjenaarteita.blogspot.com/?v=0
ja uusi siis http://arjenaarteita.blogspot.com/

Kuva: Flipcard
Kirjoitin näistä samoista asioista jo toisessa blogissani, mutta laitan nyt tännekin.
Mielestäni näistä blogin uusistä näkymistä on hauskimpia esimerkiksi Flipcard-näkymä, joka on tuossa kuvassa nyt näkyvissä satunnaiskohdasta kuvakaappauksena. Huonoa on se, ettei systeemi tunnu kunnolla toimivan käyttämässäni Safari-selaimessa. Crome tuntuu toimivan osapuilleen.


Classic-näkymä on selkeä, mutta... ajanoloon tylsä??? Muistuttaa eniten kuitenkin vanhaa systeemiä, siksi se kannattaa ehkä valita lukunäkymäksi ainakin alkuvaiheessa.


Persoonallisia bloginäkymiä ei voi ilmeisesti ilman nörttitaitoja enää tulevaisuudessa niin vain tehdä. ;)
No, se tasapainottaa kokonaisuutta. Sekavuus ehkä hieman vähenee, tai sitten paljon, jos blogit näyttävät pääpiirteiltään samanlaisilta. ;)


Cromessa Esikatselu-linkki ei toimi. Pitää julkaista suoraan. Safarissa taas ei toiminut oikein mikään. 


Halutaanko Mac:in käyttäjiä sortaa? =D Vai eivätkö ohjelmoijat osaa käyttää Mac:iä?  Kaikki suunnittelijat ja atk-opet, itseäni en nyt laske mukaan :), jotka olen tänä vuonna tavannut, ovat opiskelleet vain PC:n käyttöä ja hallitsevat sen ja ovat kyllä kiinnostuneita MAC:istäkin, mutta eivät ole saaneet koulutusta siihen. Katselevat uteliaina Mac-läppäriäni.


Katsotaan, miten suhdanteet alkavat kehittyä. ;)


Flipcard-näkymässä ovat myös nämä mahdollisuudet:

Valitse Flipcard-näkymä vasemmalta ylhäältä Magazine-sanaa painamalla ja tutustu esim. Date-kohtaan! 

Toivottavasti suomalaiset nimityksetkin tulevat käyttöön!

2 kommenttia:

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.