Pakkohan meidän on ottaa lisää maahanmuuttajia, ainakin 1 miljoona vuoteen 2100 mennessä

Su 9.10.2011

Ennakkotietojen mukaan Suomessa tehtiin viime vuonna 2010 yhteensä 10181 raskaudenkeskeytystä (Stakes). Näistä korkeintaan kolmas osa (oma päätelmäni) on keskeytyksiä, jotka voisi jotenkin ajatella olevan perusteltuja äidin tai lapsen sairauden takia. Siis 6000 elämää, jotka aikanaan lisäisivät väestöämme, katoaa vuosittain turhaan.

Ajatellaan, että noin 20 vuoden päästä keskimäärin heillä (kohtuun tapetuilla) olisi lapsia vaikkapa 50 %:lla tai vaikkapa yleensä heidän elinaikanaan. Siis erittäin varovainen arvio. Lasketaan silloin mukaan myös tuon tulevan oletetun kansanosan ottamat abortit. Vaikka kyllähän osalla heistä voisi olla useampiakin kuin yksi lapsi. Mutta ajatellaan, että heillä on lapsia 3000.

Nämä saavat samanlaisen arvion mukaan 1500 lasta ja nämä 750 lasta ja nämä 375 lasta ja nämä noin 170 lasta ja nämä 85 lasta ja nämä 43 lasta ja nämä 22 lasta ja nämä 11 lasta ja nämä 6 lasta ja nämä 3 lasta ja nämä 2 ja nämä yhden lapsen. Kaikkiaan siis noin 6000 tuhannen ihmisen väheneminen vuosittain  noin sadassa vuodessa eli 600 000 ihmistä vähemmän sadassa vuodessa! Joukossa lääkäreitä, insinöörejä, siivoojia, matemaatikkoja, kirjailijoita, neroja ... Ehkä uusia nokianperustajia, työntekijöitä, työnantajia...

Koska lähdin mahdollisimman alhaisesta arviosta, niin todellisuudessa tuo 10 000 aborttia vähentää Suomen väkilukua varmaan noin miljoonalla ainakin sadassa vuodessa.

Pakkohan meidän on ottaa lisää maahanmuuttajia ainakin tuon verran: siis miljoona maahanmuuttajaa vähintään sadassa vuodessa, 1 miljoona vuoteen 2100 mennessä. He tulevat tekemään ne työt, jotka muuten abortoimamme lapset mitä ilmeisimmin tekisivät. Ja suomalaisilla perheillä on nykyisin keskimäärin vain yksi lapsi...

Tämä on minun kannanottoni abortteihin. Ehkä tarvitsemme valtavan määrän uusia erilaisia geenejä. Mutta suren kyllä niitä noin miljoonaa suomalaista, jotka mielestäni olisivat mahtuneet tänne Suomeen ja jotka eivät saaneet koskaan syntyä. Koulujamme on suljettu runsaasti ja nykyisin koulut täyttyvät maahanmuuttajien lapsista, joita on vuosittain yhä enemmän.

Jos katsotaan taaksepäin niin abortteja on jo tehty niin paljon, että suomalaisia olisi nyt kyllä jo tuon miljoonan verran enemmän tälläkin hetkellä, jos monet terveet viattomat lapset olisivat saaneet syntyä. Sillä esimerkiksi 1970-luvulla tehtiin abortteja jopa yli 20 000 vuodessa.

Määritelmä ja lainsäädäntöAbortti eli raskaudenkeskeytys on ”ihmisen toimenpitein käynnistetty raskauden päättyminen, joka ei täytä synnytyksen määritelmää ja jossa sikiön ei tiedetä kuolleen kohtuun ennen keskeyttämistoimenpidettä” (Heino et al. 2009).
Abortti voidaan Suomen lainsäädännön mukaan suorittaa 12. raskausviikolle saakka tai poikkeustapauksissa 20. tai 24. raskausviikolle saakka. Tällaisilla poikkeustapauksissa tarkoitetaan esimerkiksi äidin nuorta ikää (alle 17-vuotias) tai seulonnoissa havaittua sikiövauriota. Poikkeustapauksissa abortoinnista päättää Terveydenhuollon oikeusturvakeskus. Mikäli äidin terveys on raskauden vuoksi vaarassa, ylärajaa raskaudenkeskeytyksen ajankohdalle ei ole. (Finlex 2010.) Väestöliitto

Raskaudenkeskeytys on nykyisin helppo saada ja monet katuvat loppuelämänsä otettuaan abortin.
Linkki Taipaleella-blogini kirjoitukseen 28.12.2008

Tässä linkkejä (enimmäkseen ei heikkohermoisille):
Ihmisoikeusjärjestö Pro Life
Britanniassa ProLife Alliance vaatii, että abortin rajoituksia on tiukennettava...
The Abortion Gallery
Törkeä virhe Italiassa

Suomessa nyt:
Aborttilain tiukennusta selvitetään

Seuraa vauvan kehitystä, joka syntyisi 15. heinäkuuta 2012, yhdeksän kuukauden päästä:

1 kommentti:

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.