Ihana päivä!

La 8.10.2011

Tulossa suurenmoinen päivä! Aurinkokin näkyvissä! Nukuin tosin melko pitkään ja erinomaisesti, mutta vielä on aikaa vaikka mihin.

Tänään menossa jo toinen postaus, edellinen onkin aivan klo 24:n tuntumassa perjantaina kirjoitettu, joten se pullahti tämän lauantain puolelle, kun tallensin sen. Laitan silloin sen päivämäärän, joka on menossa sillä hetkellä, vaikka oltaisiin vain viisi minuuttia yli puolenyön. ;) Toisaalta aika oli mitä sopivin miettiä joululahjavalvojaisia – ihan totta – niitä olen puuhaamassa! Mutta siitä asiasta toiste.

Nyt olen lähdössä kaupungille. Pitää viedä iso kassillinen huushollin poistotavaraa Fidan kirpparille. Sitten käyn syömässä päivän keiton tutussa ruokapaikassa Harlekiinissa. Käväisen kenties kurkkaamassa suutarin kirjojen kierrätyshyllyn Kampissa ja teen pienen kierroksen Stockalla ja ehkä myös käsityöläisten tavaratalossa, Bockin talossa.
Illalla on pyykkitupa, joten eipä nyt muuta kuin MUKAVAA LAUANTAITA KAIKILLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.