Lauantaina kaupungilla

La 8.10.2011

Olipa erikoinen sää tänään: satoi ja paistoi, välillä yhtaikaa ja välillä vuorotellen. Ei myöskään ollut kovin kylmää ja tuulista.
Kuulin merellä olleen eilen jopa seitsemän metrisiä aaltoja. Helsingissä eilen ei kuitenkaan, ainakaan meidän kaupunginosassamme, ollut kovaa myrskyä, vaikka sellainen olikin luvattu perjantaiksi. Satoi kuitenkin illalla.

Kuva: © Marleena
Poikkesin Stockalla, mutta siellä oli menossa Hullut päivät ja niin kauheasti ihmisiä, että lähdin sieltä aika pian sortumatta minkäänlaisiin ostoksiin. Istuin hetken kahvilassa alhaalla ja söin mustikkarahkan, jonka ostin Delistä. Sain siitä vielä jotain 30 %:n alennuksenkin. Olikohan se niitä Hullujen päivien tarjouksia kanta-asiakaskortin omistajille?

Kuva: © Marleena
Tavaratalon kummitukset eivät minua säikäyttäneet, vaan ahdistavan kauhea tungos.

Kuva: © Marleena
Joka tapauksessa poistuin aika pian paikalta ja kurkistin Akateemisen kirjakaupan puolellekin, missä sama ostosrumba näkyi jatkuvan.

Kuva: © Marleena
Tosin siellä ei ihmisiä ollut niin valtavasti kuin tavaratalon puolella. Lähdin melko nopeasti sieltäkin ostamatta mitään.

Kuva: © Marleena

Kaupungilla oli raikasta, kun sade oli lakannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.