Mikähän nyt on muotia?

Pe 30.9.2011

Kuva 1
Mietittiin Minna-ystäväni kanssa nykyhetken muotia.  Hän oli aivan ymmällään nykyisestä vaatetarjonnasta. "Ruskeaa ym... semmoista, mitä joku aika sitten kukaan ei olisi suostunut pistämään päällensä!" kommentoi Anne. Minusta tässä nykymuodissa on paljon piirteitä seitkytluvusta... Silloin elettiin värikylläistä aikaa. Viime vuosina on ollut mustaa, valkoista, pinkkiä ja selkeitä värejä. Tämä syksy näyttää räjäyttävän koko väripaletin.

Mennäänpä katsomaan erästä muotinäytöstä: Gudrun Sjödenin 35-vuotisjuhlanäytös!
Poimin sieltä muutaman irrallisen kuvan tähän:

Kuva 1: Muotiin ovat siis myssyjen sijaan tulleet hatut. Tosin muotinäytöksien tapaan tämä esimerkki on hyvin liioiteltu! =D
Kuva 2

Kuva 2: Kaikenlaiset keinoturkikset ja oikeatkin turkikset. (varokaa kettutyttöjä!) Tässä tosin turkiksia ei ole kuin nimeksi!

Kuva 3: Suuret helmet ja helminauhat

Kuva 4: kaulan ympäri kiedotut valtavat huivit. Vielä suuremmat ja täysin kaulan ympäri kiedotut valtavat puuhkamaiset huivit.

Kuva 5: Tämä kuva on aika hauska! Vai mitä?

Kuva 3

Kuva 5

Eikös vaan värit ole kuin 60 – 70 -luvulta?!

Muotinäytökset ovat tietysti ihan oma lukunsa. Mutta kyllä ne antavat aika paljon suuntaa. Jokainen tietysti pukeutuu niin kuin haluaa (ja rahat riittävä), eikös vain!
Jonkun mielestä esimerkiksi juuri tämän muotinäytöksen asut ovat ihania, toinen voi pitää niitä liian boheemeina.

Selkeästi juuri tällä hetkellä tarjolla on suuria puuhkamaisia kaulahuiveja, suuria helminauhoja ja hattuja.

Kuva 4

2 kommenttia:

  1. No ei ehkä ihan tuollaisena viitsi lähteä liikkeelle,vaikka osa noista asuista onkin ihan hyvän näköisiä.Mahtavat värit noissa vaatteissa:)

    VastaaPoista
  2. Ensiksi tuli mieleen kangaskauppiaan onelma ompelija. Ihania värejä mutta muuten aika erikoista oli. Ihana musiikki kooste oli videossa

    VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.