Helsingin keväistä muotia

Su 25.3.2012

En ole taas vähään aikaan laittanut tänne muotikuvia, joten laitetaanpa nyt ensimmäisen "kesäpäivän" kunniaksi jotain keväästä kertovaa tänne blogiinkin. Tämä pirteän kanssamatkustajan kohtasin perjantai-iltapäivällä ratikassa ja sain luvan ottaa kuvan hänestä keväisessä asussaan.

Otin kuvan perjantaina vauhdilla liikkuvassa ratikassa, joten mallinkin oli pidettävä
 kunnolla kiinni, jotta pysyi pystyssä. Kuva: © Marleena
Tosin ensimmäinen aamu heti kesäaikaan siirryttäessä yllätti mukavasti lumisateella, niin että autotkin parkkipaikoilla olivat aivan lumen peitossa. Unohdin puhelimen kotiin kaupungille lähtiessäni, joten minulla ei tuosta lumipeitteestä ole teille nyt kännykkäkuvaa tarjota, mutta muutama sentti lunta oli autojen päällä, joten koska lumi ei ollut vielä noin kahden aikaankaan, jolloin lähdin ulos, sulanut, niin huomattavan paljon sitä oli täytynyt sataa.

Keskustassa kadut ovat paljaana, mutta vaikka asunkin kantakaupungin alueella, varjoinen puoli kotikatuani on edelleen sangen luminen. Aurinkoisemmalla puolella lumi on sulanut. Viime viikko olikin hyvin aurinkoinen ja lämmin. Perjantaina oli jo kylmä tuuli ja nyt lauantain ja sunnuntain välisenä yönä saatiin uusi lumipeite, jonka uskon olevan vanhan lumen surma, kuten vanha sanonta kuuluu.

6 kommenttia:

 1. Aika pirteä vaatetus:) Minulla oli tuon värinen takki,josta pidin paljon,mutta sitten harmikseni luovuin siitä tänne takaisin muuttaessa.nyt vähän harmittaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutoissa joutuu harmi kyllä usein luopumaan tavaroista ja muistakin asioista, mitä ei voi ottaa mukaan.

   Poista
 2. Ihan hyvän värinen takki,kyllä on pirteä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevätvaatteissa ei kyllä vielä oikein tarkene, mutta aina on joitakin, jotka uhmaavat "kohtaloa". Piristävän näköistä kylläkin. :)

   Poista
 3. Tosi raikas asu. Tykkään siitä.
  Itse ostin oranssin väriset housut.
  Tovottavasti lumisade oli viiminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsingissä on tällä viikolla tullut räntää ja vettä, joten kevät edistyy, vaikka ei niin nopeasti kuin on ennustettu.

   Poista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.