The Social Network

Jesse Eisenberg
Tiistai 11.5.2011
Tänään kävin Vantaan Bio Grand -teatterissa katsomassa elokuvan The Social Network. Se oli työnantajan antama kevätbonus. Oli ihan mukava käydä taas oikein elokuvateatterissa elävissä kuvissa. Työantaja tarjosi vielä limsat ja popcornit. :)
Olin kuullut tästä elokuvasta sangen vähän ja Mark Zuckerbergistakin, joten koko tarina oli minulle uusi, vaikka olenkin ollut jo pitempään Facebookissa. Kova vauhti siinä filmissä oli koko ajan päällä. Mielenkiitoista, että 27-vuotias kaveri on miljardööri, joka asuu vuokralla.


Huvittavinta mielestäni oli se, että elokuvasta oli yritetty tehdä jonkinlainen toimintaleffa, jossa juostiin ja sählättiin enimmäkseen. Nörtin tietokoneen ääressä viettämistä tunneista sanottiin kyllä jotain, mutta pääasia oli selvästi vauhdikkaalla kiireellä, jolla syöksyttiin tapahtumasta toiseen. Päähenkilön juoksentelua portaissa ja kampuksella toistettiin jatkuvasti, mutta tietokoneen ääressä hän oli kameran edessä vain tuokion silloin tällöin, vaikka kysymyksessä oli tietokonetaiturin elämän kuvaus. Vauhtia elokuvassa siis riitti aivan viime metreille asti.


Elokuva oli kiva piristysruiske kevätväsymykseen. Varmaan totta toinen puoli.
Traileri täällä.

Lajityyppi: Komedia, draama
Levittäjä: Walt Disney Studios Motion Pictures AB
Ensi-ilta: 22.10.2010
Kesto: 2h 00 min
Ikäraja: K 13

2 kommenttia:

  1. Tietokoneen ääressä istumisesta tulisi varmaan aika tylsä elokuva. :)

    VastaaPoista
  2. isopeikko, kyllä varmaan tarvittaisiin taitoa melkoisesti, jotta saataisiin mielenkiintoinen leffa, jos kuvaus perustuisi pelkästään nörtin tietokoneen näpyttelyyn.

    VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.