Enkeli-ilmestyksiä Pohjanmaalla

Keskiviikko 10.5.2011

Kuva: EastSideArt
Sateet lähetä -tilaisuudesta video Youtubessa Enkeli-ilmestyksestä 24.4.2011. Tässä aikaisempi video 22.1.2011 Alavudelta ja lehtikirjoitus.

2 kommenttia:

  1. jos ihmiset oikeesti uskoisivat että nämä enkelien ilmestykset ovat olleet tosi juttuja, täällä olisi jo satoja kommeja. Ei mununkaan sivulla ollut tungista.;) no joo itse en ole nähdyt mutta olen tuntenut, se oli hyvin vaikuttava kokemus.. jos mietin mitä tarkoittaa että nimenomaan arkkienkeli mikael on nyt liikkeellä miekkoineen. .. niin mitäpä siitä voi päätellä.. herätyksen hetkeä ja jotain suurta on tulossa jos nämä ovat tosia.. jotain niin suurta että ateistitkin pelästyy. usko onkin asia, joka on painumassa maanrakoon itsekkyyden ja ahneuden lisääntyessä eikä kirkkojen piirissä tapahtuva vääryyskään lisää uskoa.. tarvitsemme lisää enkeleitä ja joka puolelle että olis jotain apua.

    VastaaPoista
  2. Ilmestysten harvinaisuudesta se kai johtuu. Kaikki outo epäilyttää.

    VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.