Taas sain hämmästyä!

To 27.11.2014

Sain kuin sainkin keskiviikkona taas hämmästyä ulos mennessäni: kaikki lumet sulaneet pihalta, vain jossain kadun reunassa pikkuruinen lumikasa!

Piha puolen päivän aikoihin keskiviikkona. Kuva: © Marja-Leena Kirjonen

Lähdin kaupungille, kun mieleni teki suomalaista kotiruokaa, jota ennen sai baareista eri puolilta Helsinkiä, vaan eipä enää. Mahtaako nykyisin enää Helsingissä ollakaan baareja? Ei nyt tule mieleen yhtään. Suunnistin Kallioon Cafe Harlekiiniin, josta saa ainakin keittoja. Tänään siellä oli makkarasoppaa ja kaalikeittoa. Valitsin kaalikeiton ja hyvää se oli. Itse en jaksaisi nykyisin tehdä kaalikeittoa, yleensä syön enimmäkseen salaateja ja nekin ostan usein kaupasta valmiina eli valmiin salaattiannoksen tai irtosalaattia kaupan tiskistä, harvoin teen itse. Olen laskenut, että usein tulee jopa kalliimmaksi ostaa itse kaupasta kaikki salaattiainekset erikseen.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen


Illalla jaksoin taas pitkästä aikaa talon saunaan, jonka olen muutamana keskiviikkona jättänyt väliin. Podetusta flunssastakohan johtui vai mistä, mutta olin sisälle tullessani niin väsynyt, että kun menin muka hetkeksi pitkälleni, niin nukahdin heti ja heräsin puoli kolme yöllä! No, mitäs, tämähän oli hyvä aika kirjoittaa hetken verran blogia! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.