Elokuva-aamu ja -päivä

Ke 19.11.2014

Mangosorbetit. Kuva: ©  Marja-Leena Kirjonen

Jokin aika sitten kävimme ystäväni kanssa tuhoamassa 50 euron ravintola-lahjakorttini. Söimme pitkän kaavan mukaan lähes kolme tuntia ja viihdyimme niin hyvin, että olimme myöhästyä leffasta, jonne olimme menossa klo 14.45!

Alkuruoaksi vuohenjuustosalaatti, pääruoaksi lehtipihvi (piti tilata muusilla, mutta unohtui ja saimme annoksen ranskalaisilla) ja jälkiruoaksi mangosorbetit. Lahjakortti riitti ateriaamme hyvin, vain pari euroa piti maksaa lisää. Kyllähän se oli luksusta. Elokuvan jälkeen kävimme vielä kahvilla toisessa paikassa.

Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Elokuvana oli Muumit Rivieralla. Halusin nähdä sen, koska olen kiinnostunut piirrettyjen elokuvien kehityksestä ja piirrostekniikoista, Kyllähän tuo piirretty oli ihan hauska katsoa, mutta ei se kyllä oikeastaan mitään uutta tuonut piirroselokuviin. Pidin kuitenkin filmin värimaailmasta. Siinä oli oma viehätyksensä. Muuten tekniikka oli paikoin hieman kökköä.

http://www.finnkino.fi/Event/300379/?TheatreArea=1016
Muumit Rivieralla (suom.)Muumit Rivieralla (suom.) (2014)
Lajityyppi: Animaatio
Levittäjä: Nordisk Film
Ohjaaja: Xavier Picard
Pääosissa: Maria SidAlma PöystiKris GummerusMats LångbackaCarl-Christian RundmanRagni GrönblomChristoffer StrandbergBeata HarjuPaavo KerosuoCG WentzelKatariina LohinivaIrina BjörklundMartin Bahne
Ensi-ilta: 10.10.2014Kesto: 1h 16 minIkäraja: S
Muumien trailerin voi katsoa täältä: https://www.youtube.com/watch?v=Jg5tCiLhUoU


https://www.youtube.com/watch?v=qTATXutXN_Q
Tänä aamuna parantelin eilen päälle yrittänyttä flunssaa katsomalla dvd:n Wild Child englantilaisesta koulumaailmasta, jonka pääosassa on Emma Roberts. Elokuva kertoo teini-ikäisestä tytöstä, jonka isä laittaa Los Angelesista englantilaiseen sisäoppilaitokseen sivistymään ja oppimaan käytöstapoja. Nämä tämmöiset elokuvat ovat minulle nykyisin vieroitushoitoa koulumaailmasta, jonka jo keväällä vihdoin jätinkin. Elokuva on harmittoman hauska ja ikäraja on 11 vuotta. Katson hyllystäni pikku hiljaa pois filmit, jotka jostain syystä ovat jääneet katsomatta. Laitan ne sitten kierrätykseen, pääasiassa jonnekin Fidan kirpparille. Elokuvasta lisätietoja mm. täällä.

2 kommenttia:

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.