Ruusuja kaikille äideille!

Su 13.5.2012

Äitini kuolemasta on jo kohta kahdeksan vuotta ja tyttäreni kuolemasta pian neljä vuotta. Isoäitini, äitini äiti, kuoli jo 42 vuotta sitten ja isäni äiti vähän myöhemmin. Tällaisena päivänä muistan heitä kaikkia. Ikävä heitä poismenneitä on.

Kuva: ClipArt6 kommenttia:

 1. Tämä päivä saa minutkin ajattelemaan edesmenneitä äitiäni ja isoäitiäni. Sinulla oli myös tuo suuri menetys kun tyttäresi nukkui pois.
  Täällä ei ole enään äitienpäivää ,vaan aika huomaamattomasti ohimenevä perhepäivä maaliskuussa,joka on aika epäkaupallinennkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, luopuminen on vaikeaa. Tutut, läheiset ihmiset ovat olleet joskus elämässä sangen merkittäviä ihmisiä ja kun heitä ei enää ole, tilalla on vain tyhjä kohta.

   Poista
 2. Kyllähän tämmöisinä päivinä tulee poismenneet rakkaat mieleen.Oikein hyvää Äitienpäivää Marleena:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä heitä on. Joskus he ovat olleet niin tärkeitä ja läheisiä.

   Poista
 3. Meidän suvusta katosivat ensin lähes kaikki miehet oikein joukolla ja nyt on alkanut naisten "vuoro". Mukana on ollut myös nuoria. Se on kaikkein tuskallisinta. Olen pahoillani, että olet joutunut lapsen menetyksen kokemaan. Hyvää äitienpäivää joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 4. Läheisistä luopuminen on raskasta. Elämä on meidän kaikkien kohdalla kovin lyhyt. Onneksi on voimme joskus tavata heidät, jotka lähtivät ennen meitä ja uskoivat Jeesukseen.

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.