Viikon 22 muotikuva

La 4.6.2011
Tämän viikon muotikuva tulee suoraan näyteikkunasta:


Tähän asti pääkallomuoti on ollut pääasiassa lasten ja nuorten muotia. Nyt se on jo siirtymässä aikuistenkin muotiin. Ylioppilaathan ovat jo miltei aikuisia. :)
Mietin pitkään, mistä tuo pääkallo on tullut asusteisiin ja muodiksi, kunnes käteeni osui tämä kirja, jota luen parhaillaan: Vivi-Ann Sjögrenin Meksikon päiväkirja. Kirjoitan siitä varmaankin lähiaikoina tuolla Kirjahylly-blogissani. Ehkäpä sieltä löytyy jotain viitteitä asiaan. Kirja vaikuttaa sangen mielenkiintoiselta.


6 kommenttia:

 1. Hyvän värisiä mekkoja,mutta pääkalloja en kyllä vaatteisiini halua. Sjögrenin kirjat ovat hyviä!

  VastaaPoista
 2. Olisinpa nuori, nätti ja sorjasäärinen;)

  Mekoissa ei muuta "vikaa"...

  VastaaPoista
 3. kauniita vaatteita, nuorille ja siroille jaloille. Nuo pääkallot ovat mielestäni jotain pakana kulttia. lasken ne samaan sarjaan kuin tatuoinnit. Ei minun juttuja

  VastaaPoista
 4. Yaelian, mekot ovat ihanan värikkäitä, mutta ehkä hieman liian lyhyitä. Sjögren on minulle lähes tuntematon kirjoittaja.

  VastaaPoista
 5. Aili-mummo, älä muuta virka! ;)

  VastaaPoista
 6. sirkkis, todella kauniita vaatteita, siroillekin säärille voisivat olla mielestäni hippusen pitempiä. Itse olen elänyt niin minihame- kuin maksiajankin, mutta mielestäni nämä nykyiset mekot ovat jopa minihameita lyhyempiä. Katsopa vaikka kuvan oikeanpuoleista mekkoa!
  Olet varmasti oikeassa. Pakanakulttia tms. nuo pääkallot ovat!

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.