Kuvahaasteen kuvia

Ma 6.6.2011
Nyt pitäisi tähän laittaa Kuvahaasteen 18. päivän kuva: joku luokkakuvasi. 
Taas olen pulassa, sillä kaikki kouluaikaiset albumini ovat maalla. Yritän muistaa ottaa albumit mukaan seuraavalla kerralla siellä käydessäni. Tarjoan tähän nyt tilalle äitini nostalgisen luokkakuvan, mutta lupaan jossain vaiheessa laittaa sitten jonkin oman luokkakuvani. Sovittu!?
Ylläoleva kuva on siis äitini luokkakuva. Tässä kuvassa hän on Koiviston yhteiskoulun I luokalla. Äitini on kolmantena oikealta katsoen toisessa rivissä istumassa. Hänen edessään istuu kummitätini Hilkka kolmantena eturivissä oikealta katsoen.
Seuraavat haasteet ovat 19. päivä: kuva sinusta luokkaretkipäivänä, 20. päivä: kuva sinusta tekemässä jotakin, josta pidät, 21. päivä: kuva sinusta nousemassa seisomaan.

En nyt aio lintsata, mutta luokkaretkikuvanikin ovat maalla, eikä minulla ole kenenkään luokkaretkikuvaa tarjota tilalle, joten hyppään sen yli nyt ja palaan 19. päivän kuvaan, kun minulla on tuo albumi maalta haettuna.
20. päivän kuvaksi tarjoan nyt kuvan, jossa olen tekemässä jotain, josta pidän:
Antero-setäni ottama kuva minusta ja serkustani Seposta hiihtämässä yhteisillä suksilla!!
En nyt ole varma, mutta arvelen meillä olleen ikää neljä tai viisi vuotta.

Setäni teki itse kaikki kuvat mustavalkolabrassaan. Minäkin tein opiskeluaikana itse kaikki mustavalkoiset kuvat Helsingin ylioppilaskameroissa, jonka labraan en enää pääse, koska olen ollut välillä pois Helsingistä enkä siis ole maksanut välillä jäsenmaksua. Tiedän, että ne jotka ovat olleet siellä opiskeluajoista asti, ovat edelleen mukana, vaikka jokunen heistä on jo eläkeiässä. Harmi, etten enää opiskele ja siis pääse sinne takaisin. Pitänee alkaa taas opiskella! ;)

Seuraavan haastekuvan kanssa joudun taas hiukan neuvottelemaan: 21. päivä: kuva sinusta nousemassa seisomaan on aiheena, mutta sellaistakaan kuvaa minulla ei nyt ole, joten sopisiko tämä: 
Jos ei sovi, niin laitetaan nyt tällä kertaa kuitenkin sopimaan :) Eihän tämä kai hirveän vakavaa ole! Tässä kuvassahan olen kohta nousemassa seisomaan. Kuvan on äitini ottanut, kun kyykistelen  lumihangessa portaiden vieressä Donna Bella kainalossa. Minulla on ikää kai jotain 15 wee, Donna Bellalla vuosi tai kaksi.

6 kommenttia:

 1. Voi rakasatan vanhoja valokuvia, ihanat!
  Ja sieltähän se äitikin löytyi!
  Kiva kuva myös seisomaan nousemassa sinusta!
  Ja se koiruus ♥
  Kiva kertomus!
  Oikein ihanaa kesäkuuta Marja-Leena!

  VastaaPoista
 2. seijastiina, kiitos samoin Sinulle upeaa kesäkuuta!

  VastaaPoista
 3. Tuo äitisi luokkakuva on ihana. Minäkin tykkään noista vanhoista valokuvista. Meidän perheen vanhat kuvat ovat sisarellani ja niitä ei niin vain saa lainaksi edes.

  VastaaPoista
 4. sirkkis, tiedän nuo perheen valokuvajutut! Meilläkin oli jonkinlainen "konflikti" vanhojen kuvien kanssa joskus, siihen aikaan, kun ei vielä ollut digikuvia, skannereita yms. Nykyisin kuvat liikkuvat digimuodossa sisareni ja minun välillä ihan kohtalaisesti. :)

  VastaaPoista
 5. Vanhat kuvat ovat nostalgisen ihania. Luokkakuvassa on mukava menneen ajan lämmin tunnelma.

  VastaaPoista
 6. arleena, minäkin tykkään vanhoista kuvista! Niistä huokuu usein maailma, jollaista ei enää ole.

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.