Suomen nuorisoa


To 9.6.2011
Ajattelin aloittaa ihan omaksi ilokseni tämmöisen sarjan, jonka aiheena on Suomen nuoriso.
Tällä kertaa kuva, joka on otettu koulussa aivan oppituntien viimeisillä metreillä tänä keväänä. Poika ei ole minun kurssini oppilaita, joten en tiedä oliko hän niiden joukossa, jotka valmistuivat tänä keväänä.  En huomannut kysyä. Piikkirannekkeet, maiharit, maastohousut... Hän antoi mielellään minun kuvata asunsa. Sovittiin, että otan kuvan niin, että kasvot jäävät hieman piiloon asukokonaisuudesta. :)

Suomen nouseva sukupolvi, tulevaisuutemme – he tarvitsevat kaiken tukemme ja rukouksemme. Tapaamme heitä kaikkialla, emme vain koulujen käytävillä.

5 kommenttia:

 1. Huh,vähän pelottavat nuo piikkirannekkeet! Tukka aika hyvä;naapuritalossa täällä on poika,jonka todella hyväkuntoinen ja kaunis tukka(olen siitä kateellinen..;D) ulottuu takapuoleen saakka...

  VastaaPoista
 2. Tuolla tavalla pukeutunut on minusta pelottava. Tukka on ihana.

  VastaaPoista
 3. Hän on aseistautunut hyvin pahaa maailmaa vastaan, vai liekö muitakin tulkintoja?

  Hyvin kaunis pitkä tukka:D

  Sinulla Marja-Leena on kokemusta Suomen nuorisosta;)

  Oikein hyvää ja kaunista helluntaita sinulle<3

  VastaaPoista
 4. Onneksi nuo asusteet ovat vain ulkokuori, sisälmyksestä emme tiedä :)

  VastaaPoista
 5. Yaelian, sirkkis, Aili-mummo, Sarppu! Kiitos kommenteista! Emme todellakaan tiedä, mitä ulkokuoren alla muhii. Joskus "vaatteet on mun aatteet" hämää. Toivotaan hyvää tällekin nuorelle!

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.