Nyt viimeisin villitys Helsingissä on Dinner in the Sky. Miltä tuntuisi lounastaa 45 metrin korkeudessa nosturin nokassa roikkuen? Nyt siihenkin hullutukseen on mahdollisuus Helsingissä. Huippukokki ruokaa valmistamassa ja 22 istumapaikkaa. Tänään maanantaina vastasi menusta ja vielä huomennakin kahden Michelin-tähden kokki Björn Franzen, jonka kokkailua yläilmoissa keikkuminen ei mitenkään kuulemma häiritse. Loppuviikolla on mukana myös suomalaisia gourmetkokkeja. Illallinen maksaa tuolla yläilmoissa keikkuen 159 euroa ja shamppajalasillinen 50 euroa.
Kuva: © Marleena |
Tervetuloa lukijoiksi Askartelin itte, pepita ja Runokivi!
En kyllä maksaisi tuollaisesta(no en pystyisikään maksamaan tuollaista hintaa lasillisesta sampanjaa ,huh) .Mieluummin sitä syö turvallisesti alhaalla;D
VastaaPoistaHuikean kallista tuo yläilmoissa syöminen ja juominen on! En oikein ymmärrä koko juttua, mutta tänäänkin siellä oli porukkaa ilmeisesti jatkuvasti...
PoistaAjatuksenakin tuo on kaamea ja onneksi inhoan korkeitapaikkoja joten jalkani pysyy maassa.
VastaaPoistaKyllä minuakin tuommoinen korkeus huimaisi, tiistaina jo peräti 50 m korkealla. Luulisi, ettei ruoka pysyisi sisälläkään, kun vilkaisisi alas...
PoistaÄlytöntä!!!!
VastaaPoistaTodellakin!
Poista