Kesää

La 4.8.2012

Tämä kesä on kiitänyt taas vauhdilla. Blogikin on ollut hieman tauolla. Vaan eipä mitään, kohta tulevat taas syysillat ja ehkä sitten taas bloggailu saa uutta puhtia!

Tänään oli taas upea kesäpäivä, vaikka elokuussa jo ollaan. Olin ystävieni kanssa Karkkilassa ja katsomassa mm. LeHavren, joka olikin oikein hieno elokuva niin kuin etukäteen jo arvasinkin. Käykää ihmeessä katsomassa, jos ette vielä ole sitä nähneet tätä aikuisten satua. Senhän saa kai jo videonakin.

Skenet
Tällä viikolla olen syönyt enemmän villivadelmia ja herneitä kuin koskaan. Vielä on aikaa koulujenkin alkuun. Kesän laihdutustavoite ei ole mennyt aivan nappiin, mutta muuten kesä on ollut ihan hieno.

Kuva: © Marleena
Mukavaa alkanutta elokuuta! Syökää marjoja! Poimikaa kukkia ja rentoutukaa! Tietokoneen voi vähäksi aikaa vaikka unohtaa. Tai sitten ei. :D

Tervetuloa lukijoiksi Askartelin itte ja pepita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.