Itä-Pasilan epäkohtia

To 16.8.2012

Viime aikoina olen todella ihmetellyt kahta asiaa Itä-Pasilassa. Toinen niistä on tämä:

Kuva: © Marleena (11.7.2012)
Toissa talvena, ei siis viime talvena, lumiaura rikkoi aivan Asemapäällikönkadun päässä ja Pakkamestarinkadun kulmassa olevan sähkökaapin. Silloin oli todella paljon lunta, joten tämä sähkökaappikin oli lumen alla piilossa. Lumien lähdettyä rikkoutunut sähkökaappi puettiin mustaan muovisäkkiin. Sitten viime talvena lumi taas piilotti tuon jätesäkkiin verhotun rikkinäisen sähkökaapin, mutta lumien taas lähdettyä se on ollut kuvassa näkyvässä kunnossa. Ihmettelen, ettei kahteen vuoteenkaan asiaa ole saatu korjatuksi. Odotellaanko taas lumia peittämään tätä surkeutta?

Kuva: © Marleena (11.7.2012)
Ja sitten toinen ihmettelyni kohde on tämä roskapönttö Ratamestarinkadulla ratikkapysäkin luona:

Kuva: © Marleena (11.7.2012)
Tältä se on näyttänyt jo pari kuukautta. Kadun toisella puolella olevan pysäkin roskis tyhjennetään ja ympäristö siivotaan, mutta tämän Messukeskuksen suuntaan kulkevan 9-raitiovaunun pysäkillä samat roskat pyörivät viikosta toiseen. Pönttö on ollut ainakin kuukauden tyhjentämättä.

Kuva: © Marleena (11.7.2012)
Roskat ovat pitkin nurmikkoa ja kiskoilla asti.

Kuva: © Marleena (11.7.2012)
Jossain vaiheessa tänä kesänä Internetissä oli karttasivusto, johon helsinkiläiset saattoivat merkitä parannusehdotuksia oman alueensa vikoihin ja puutteisiin. Olen laittanut maininnat kuvien kera juuri näistä minua harmittavista asioista tuolle sivulle, jota nyt en jostain syystä lainkaan enää ole löytänyt.
Nyt päätin sitten laittaa näille epäkohdille lisää julkisuutta tässä blogissani. Katsotaan, onko tälläkään mitään vaikutusta! :)

2 kommenttia:

  1. Onpas huolimatonta ja välinpitämätöntä toimintaa!;/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin tietysti ottaa muovipussin ja kerätä siihen nuo maassa olevat roskat, mutta mihin ne sitten veisin? Enhän voi viedä niitä taloyhtiömme jätehuoneeseen, koska se on talomme asukkaiden roskia varten eikä kaduilla oleville roskille tarkoitettu. Ja toisekseen, roskapönttökin pitäisi tyhjentää. Siinä on jo ainakin yli kuukauden roskat. Ja lisää tulee tietysti koko ajan.

      Poista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.