Vielä jotain itä-pasilalaisesta roskapöntöstä

To 16.8.2012

Otin tänään 16.8.2012 vielä uuden kuvan aikaisemmassa postauksessani kirjoittamastani roskapöntöstä Ratamestarinkadun pysäkillä. Näyttää siltä, että mitään ei ole tehty edelleenkään. Toivottavasti tilanne korjaantuu pian, sillä miltähän tämä pönttö näyttääkään kuukauden kuluttua, kun tilanne nyt on jo näin huono:

Kuva: © Marleena (16.8.2012)
Ja tässä vielä samainen roskis (Katso myös edellinen postaukseni) Ratamestarinkadun ratikka- ja bussipysäkiltä noin kuukausi sitten, kuva otettu 11. heinäkuuta 2012:

Kuva: © Marleena (11.7.2012)
Näyttää siltä, että joku on korjannut lasinpalat – pöntön sisälle varmaan – mutta banaaninkuoret lienevät  kuitenkin samat kuin 11.7.2012 ottamassani kuvassa.

4 kommenttia:

 1. On kyllä törkeen näköinen. Rakentaako ne uutta napolia, roskat vain kasalle kaduille!

  VastaaPoista
 2. Ihmettelen, että toisella puolella katua oleva roskis tyhjennetään, mutta ei tätä.

  VastaaPoista
 3. Tuossa on varmasti käynyt jokin suunnitteluvirhe kaupungin puolelta, he varmasti ottavat roskiksen tyhjennyslistalleen, jos joku siitä heille ilmoittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukahan se JOKU olisi? Niinpä niin. Pitäisi löytää se numero, johon soittaa. :) Olen jo kaksi kertaa laittanut asiasta Omakaupunki-sivulle

   Poista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.