Pari erikoisuutta

Ma 27.8.2012

Kuva: © Marleena
Nettipaastoni on pitänyt suhteellisen hyvin. Siinä on myös auttanut kesäduunini. Olen kerännyt pitkästä aikaa kokemuksia puhelinmyyntityöstä. Olen jopa saanut siitä hommasta palkinnoksi Tekijämukinkin! Viis kirjoitusvirheistä!!! :) Pitkät työpäivät ja palkka on pieni työtunteihin nähden. Harmina jotkut erittäin huonokäytöksiset asiakkaat! Onneksi olen jo tottunut vähän kaikenlaisiin käytöshäiriköihin murrosikäisten kanssa vietettyinä lukuisina vuosina. Ehkä en kuitenkaan vielä luovu varsinaisesta työstäni.

Tänään mennessäni Israel-iltaan seurakuntaamme poikkesin matkan varrella sijaitsevaan Aasia-kauppaan ja ostin eksoottisen jäätelön kiinalaiselta kauppiaalta. Olipa outo kokemus, todella kiinalainen! Ei pahaa, mutta en taida ostaa tuota jäätelöpuikkoa toiste. :)

6 kommenttia:

 1. Kyllä puhelintyö on varmasti rankkaa, minäkin olen jo vuosia yrittänyt jotta ei tulisi sellaisia soittoja. Onneksi olkoon kun olet kestänyt sellaisen työs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neuvon aina ihmisiä laittamaan puhelimeensa Robinson-eston. Silloin välttyy puhelinkauppiailta. :)
   Itselläni on ollut tuo Robinson-esto aina välillä. Se on aina kolme vuotta voimassa.

   Poista
 2. Puhelinmyyjä en todellakaan haluaisi olla, olet rohkea nainen, Marja-Leena!<33

  Onneksi olkoon sittenkin, kun halusit kokeilla..;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän saada asuntolainani maksetuksi pian pois. Siksi jokainen pennonen on tarpeen.

   Poista
 3. Mielenkiintoinen jätski! Tuo puhelintyö on sellainen homma,mitä ei kauhean kauan jaksa tehdä,kokeilin kerran...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan jaksa soitella kovin pitkään huonolla palkalla... Kesätyönä olen tehnyt aina silloin tällöin opiskeluvuosista lähtien.

   Poista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.