Laiskiaistiistai ja hiihtoloma

21.2.2012

Tänään vietettiin sekä laskiaista että kansainvälistä äidinkielen päivää.

Minä olen onnellisesti hiihtolomalla, kuten kaikki Hesan koulujen oppilaatkin. Oikeastaan koulussa vietettiin laskiaista jo koko viime viikko. Keskiviikko oli urheilupäivä ja oppilaat olivat pulkkamäessä, luistelemassa ja hiihtämässä eri kohteissa ympäri Helsinkiä sekä Messilässä laskettelemassa. Kotitaloustunnilla leivoimme laskiaispullia kermavaahtoineen ja joimme kuumaa kaakaota. Sitten alkoi hiihtoloma.

Minulle tämä tiistaipäivä on ollutkin pikemmin  l a i s k i a i s t i i s t a i  kuin laskiaistiistai. En ole käynyt edes ulkona koko päivänä!Kun enää ei ole perheessä pikkuväkeäkään, niin pulkkamäen saattoi hyvin jättää väliin. ;DDD

Blogistaniastakin olen vapaalla eli kirjoitin vain hieman Kirjahylly-blogiini ja nyt muutaman rivin tähän. Huomenna ehkä "hiihtelen" vähän kaupungilla. Kaupassakin pitänee käydä.

Olen lomatunnelmissa ensi maanantaihin asti. Poikkean kyllä välillä ehkä täälläkin.

Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

8 kommenttia:

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.