Muistaako kukaan? Arvonta!

Kuva: © Marleena
Su 21.8.2011
Tämä kuva on viime vuoden, siis 2010 elokuun lopulta. Tavallinen kuva miehistä kadulla.
Mutta muistaako kukaan, milloin miehet alkoivat käyttää puvun takkia farkkujen ym. housujen kanssa? Aikaisemminhan puvuntakkia käytettiin vain prässihousujen kanssa ja mieluummin samanväristen suorien housujen kanssa.
Nykyisin tällainen "sekapukeutuminen", puvuntakki & farkut, on nuorekasta ja trendikästä! Katso vaikka täältä Keikarin sivuilta!

Juttelin asiasta yhden miestuttavani kanssa siitä, milloin tämä muoti alkoi, mutta hän ei oikein muistanut ja arveli sen tapahtuneen joskus 1980-luvulla. Muistatko Sinä, jos niin kerropa se kommentissasi!

Arvon kaikkien osallistujien kesken Fazerin suklaalevyjä. Kolme voittajaa saa valintansa mukaisen Fazerin Sinisen. :)
Kuva: Fazer
Säännöt ovat normaalit, eli palkitsen ystävät, jotka käyvät luonani usein kylässä siis vierailevat usein tässä blogissani. :)
Arvonta on siis tarkoitettu niille, jotka ovat kirjautuneet blogini lukijoiksi tai kirjautuvat nyt. Kaksi arpalippua lukijana olosta ja kommentista. Lisäarpalipun saa linkittämällä arvonnan. Aikaa on 31.8.2011 kello 24:ään asti.
EDIT: Kerrothan kommentissasi, monellako arvalla lähdet mukaan, kiitos!

18 kommenttia:

 1. En todellakaan tiedä mistä tuo on alkanut,mutta muistan,että ollessa<ni ihan varhaisteini ei moneen paikkaan kyllä farkuissa päässyt.

  VastaaPoista
 2. Voi minä haluan osallistua, olenhan ollut lukijasi jo kauan. Törmäsin tuohon pukeutumiseen 1980 -luvun loppupuolella kun olin kuvauksissa Ylen ohjelmassa Mirja Pyykön jutussa. Silloin isot talon pomot olivat farkuissa ja puvuntakissa. Ennen sitä oli nähnyt sää poiken harrastavan tuota tyyliä.Minusta on kiva ja rentotyyli ja maskuliininen.

  VastaaPoista
 3. En kyllä muista milloin tuollainen pukeutumin alkoi, mutta eiköhän joskus -80 luvulla.

  Olen mukana arvonnassa 3 arvalla, mumis!

  VastaaPoista
 4. Peikolla ei ole yhtään arpaa. Eikä tuollaisia vaatteita :) Eikä se muistakaan mitään, on vaan mukavaa katsella ja kuulla juttuja.

  VastaaPoista
 5. Yaelian, kaksi arpaa? Kiva, että olet lukijani! Mukava lukea kommenttejasi! Olemme jo vuosia olleet tuttuja, eikö vain? Pari vuotta kai ainakin?

  VastaaPoista
 6. sirkkis, kaksi arpaa? Kiva lukea kommenttejasi ja mukavaa, että olet lukijani! En ole vieläkään saanut aikaseksi käydä lukusalissa katsomassa, onko siellä niitä mainitsemiasi lehtiä!

  VastaaPoista
 7. sylvi, kiitos kannustavista kommenteistasi! Hienoa, että olet lukijani. Olet mukana kolmella arvalla.

  VastaaPoista
 8. isopeikko, kiitos kommenteista! Eivätkö peikot tykkää suklaasta?

  VastaaPoista
 9. Vanha lukijasi mielellään osallistuu kahdella arvalla :)
  Kyllä se muoti 80-luvulla alkoi, silloiset jupit sen taisivat aloittaa :) ja oisko peräti ollut Miami Vice-sarja, joka näytti suuntaa.

  VastaaPoista
 10. Itselläni ei kyllä ole tietoakaan asiasta, valitettavasti, mutta arvontaan osallistun yhdellä arvalla! :)

  VastaaPoista
 11. Sirutuuli, siis mukana kahdella arvalla! Minä en ole sitä Miami Vice -sarjaa nähnyt, tai en ainakaan muista. Ehkäpä tuo tyyli tosiaan on 80-luvun keksintöjä...

  VastaaPoista
 12. Kirjahiiri, olet mukana kahdella arvalla, koska olet lukija ja kommentista sai arvan... ;)

  VastaaPoista
 13. Aivan, niin olikin. Hyvä kun huomasit! :)

  VastaaPoista
 14. 80-luvun loppupuolella tai ihan 90-luvun alussa taisi alkaa tuo kyseinen "villitys"...

  Osallistuisin arvontaasi jos voisin, mutta kun en kuulu bloggeriin :(

  VastaaPoista
 15. voi juku luin juuri kaikki sivusi en onnistunut kirjautumaan eikä kommitkaan aina toimi.. joku häikkä puvut oli hienoja.. joo on minullaainakin monta arpaa;))

  VastaaPoista
 16. Mona, voit kyllä kirjautua lukijaksi google-tilin kautta. Eli klikkaat vain kohtaa Liity tähän sivustoon, joka lukijoiden profiilikuvien yläpuolella! Kyllä sen pitäisi onnistua.

  VastaaPoista
 17. Kyllä se oli joskus 80-luvulla.tarkkaa vuotta en millään muista, mutta kyllähän senkiin saisi jotenkin tietää..

  VastaaPoista
 18. aikatherine, kaksi arpaa?

  Pia, kaksi arpaa?

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan blogiani! Jätäthän viestin tai kommentin käynnistäsi minua ilahduttamaan! Luen mielelläni ajatuksiasi!

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida eli nimettömät kommentit poistetaan. Laita siis kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.